Artikels Archief van Pepingen

PEPINGEN - Ruiterclub Dandélion organiseerd ponykamp

Editiepajot_ppingen_dandelion_foto_devogeleer
Foto Emile Devogeleer
 

Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde Ruiterclub Dandélion in Bogaarden-Pepingen  een oefenjumping voor pony’s en paarden. Bij stralend weer gaven meer dan 90 combinaties het beste van zichzelf als aanloop naar officiële LRV springwedstrijden tijdens de zomer.

 

Klik hier om meer te lezen

 
02 jul 2015
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 

PEPINGEN - Prijsuitreiking “ met belgerinkel naar de winkel”

Editiepajot_pepingen_belgerinkel_1_foto_devogeleer
Foto Emile Devogeleer
 

Niets dan winnaars in de raadzaal van Pepingen, de eerste gelukkige was de winnares van de fotowedstrijd van het info blad waar moest gezocht worden waar bepaalde foto genomen werd . Bianca kon de plaats raden en won de mand met streekproducten geschonken door het gemeentebestuur .

 

Klik hier om meer te lezen

 
02 jul 2015
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 

PEPINGEN - Handelaars bedanken werknemers wegenwerken met koffiekoeken en koffie

Editiepajot_pepingen_bedanking_1_foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 

 De ellende door de werken op de Ninoofsesteenweg komen stilaan tot een einde, wat betreft de werkzone 1 en 2 . Daarom besloten enkele handelaars ( Fotocenter Luc, Fietsen De Weghe, Apotheek Lecocq, Doopsuiker ‘t Muizeke, Transport Van Cutsem, Bakkerij Bogaerde, Ultimate Bike Service en de gemeente Pepingen ) om de werknemers van Viabuild te trakteren op een heerlijk ontbijt met koffiekoeken, koffie, fruitsap of frisdrank .

 

Klik hier om meer te lezen

 
01 jul 2015
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 

PEPINGEN / HALLE - Kleuters van Spring in ’t Veld Bellingen/ Breedhout slapen op school

Editiepajot_pepingen
Ingezonden foto / Derde kleuterklas Bellingen
 

De kleuters van de derde kleuterklas van de Vrije Basisschool Spring in ’t Veld Bellingen en de wijkschool in Breedhout namen afscheid van hun kleuterschool door samen met hun juf een nachtje op school te blijven slapen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
30 jun 2015
Elsie De Greef
Elsie De Greef + ingezonden foto's
 

PEPINGEN - 200 euro waarborg voor AED toestel

Aed_3
EP

De gemeentelijke uitleendienst in Pepingen is uitgebreid met een AED-toestel. Voor het gebruik van de defibrillator moet een vereniging 200 euro waarborg betalen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
30 jun 2015
Felix Merckx
EP
 

Straatfeest in de Kamstraat in PEPINGEN

20150627_171751_resized
Een buurtfeest bracht de buren van de Kamstraat samen. Ingezonden foto's.
 

 Het comité Kamstraat, achter het gemeentehuis van Pepingen,  organiseerde een straatfeest in de aangekochte tent.

 

Klik hier om meer te lezen

 
29 jun 2015
Marc Sluys
Ingezonden foto
 

PEPINGEN - Jaarlijks tuinfeest in rusthuis Mater Dei in Heikruis

Editiepajot_heikruis_feest_1_foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 

Het rusthuis Mater Dei in Heikruis organiseerde zondag hun jaarlijkse tuinfeest met BBQ. Met dit tuinfeest wil het personeel en de directie de bewoners van het rusthuis de mogelijk geven om samen met de kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden een gezellige namiddag door te brengen en samen te genieten van de barbecue bij een lekker glaasje wijn

 

Klik hier om meer te lezen

 
29 jun 2015
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 

PEPINGEN - Talrijke opkomst voor de voorstelling van de eerste elftallen.

Editiepajot_pepingen_voetbalnieuwkomers_a-kern
Nieuwkomers in de A-kern van links naar rechts: Sergei Deweerdt, Koen Verhaeghe, Damien Miceli, Rob Van Der Wilt, Johan Yangassa en Doudouh Abdelmjid, Michiel Lepage, Gerard Lifondja en Nicolas Maeyens waren afwezig. (Ingezonden foto)
 

In de kantine van FC Pepingen werd de spelerskern en sportieve staff van de eerste elftallen, zowel voor 4de klasse als 4de provinciale, aan het talrijke aanwezige publiek voorgesteld. Voorzitter Roger De Ridder dankte in zijn welkomstwoord alle medewerkers, vrijwilligers, sponsors, trainers en spelers voor hun inzet en steun aan de club.

 

Klik hier om meer te lezen

 
29 jun 2015
Felix Merckx
Ingezonden foto
 

Runners PEPINGEN krijgen er 30 nieuwe leden bij.

Editiepajot_pepingen_runners
Ingezonden foto
 

Na 10 weken begeleiding blikken de coachen Patrick De Braekeleer en Patrick Vanbellinghen terug op een geslaagde 7de editie van start2run. 50 start2runners hadden zich gemeld om 3 maal per week, 10 weken lang een schema te volgen met als doel een half uur onafgebroken te lopen. 30 beginners haalden de meet.

 

Klik hier om meer te lezen

 
28 jun 2015
Felix Merckx
Ingezonden foto
 

PEPINGEN - Buurtfeest in Termeeren onder stralende zon

Editiepajot_pepingen
Foto © Elsie De Greef / Groepsfoto
 

Zaterdag was het feest in Termeeren, een klein gehucht van Pepingen tussen Halle en Beert. Het buurtfeest ging voor de derde keer door, het is ontstaan om de vroegere kermis van Termeeren weer nieuw leven in te blazen, maar vooral om elkaar in de buurt beter te leren kennen in een leuke, gemoedelijke sfeer.

 

Klik hier om meer te lezen

 
28 jun 2015
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 

Roefelhuwelijk in PEPINGEN

Dsc_0794__large_
 

 27 Juni is de dag van het kind, een dag waar alle kinderen zouden moeten aan mee doen en erbij zijn.  Een dag om te snuffelen of roefelen, jaarlijks word er in verschillende Vlaamse gemeenten de “ Roefeldag “ gehouden .

 

Klik hier om meer te lezen

 
27 jun 2015
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 

PEPINGEN - Artselingen 2015 ‘tussen hemel en aarde’

Editiepajot_pepingen_artseleingen_1_foto_devogeleer
De deelnemende kunstenaars. (Foto Devogeleer)
 

Start op zondag 5 juli om 14uur en loopt tot zondag 26 juli 2015
ArtsElingen 2015 staat dit jaar in het teken van het thema TUSSEN HEMEL EN AARDE. Dit jaarlijks festival zorgt voor een op mensenmaat geschreven programma over poëzie en beeldende kunst in een landelijk kader.

 

Klik hier om meer te lezen

 
24 jun 2015
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 

PEPINGEN - Vlaamse kermis in WZC Vander Stokken

Editiepajot_pepingen_vanderstollen_1
Ingezonden foto
 

In WZC Vander Stokken had de eerste editie van de Vlaamse Kermis. Onder een stralende zon werden de bewoners verwelkomd in de tuin voor een gezellige namiddag.

 

Klik hier om meer te lezen

 
22 jun 2015
Felix Merckx
Ingezonden foto
 

Een dorpsfeest is in BOGAARDEN al 37 jaar lang een sociaal gebeuren

Bogaarden_affiche_15
 

 Al 37 jaar houdt het feestcomité van Bogaarden het landelijke dorp aan elkaar. De dorpsfeesten zullen een topper worden met een leuk programma voor jong en oud. Dit jaar vinden de feesten plaats op vrijdag 24 juli, zaterdag 25 juli en zondag 26 juli. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
21 jun 2015
Marc Sluys
Marc Sluys
 

PEPINGEN - Vlaamse Kermis in wzc Vander Stokken

Editiepajot_ingezonden_vlaamse_kermis_vander_stokken_21062015
 

Op 17 juni 2015 organiseerde WZC Vander Stokken de eerste editie van de Vlaamse Kermis. Onder een stralende zon werden de bewoners verwelkomd in de tuin voor een gezellige namiddag.

 

Klik hier om meer te lezen

 
21 jun 2015
Olaf Feldberg
ingezonden
 

Op zaterdag 27 juni gaat de 20ste Roefeldag door in PEPINGEN

Editiepajot_ingezonden_roefelmanneke_18062015

Maar liefst 262 kinderen tussen 6 en 12 jaar zullen dan ‘meedoen’ in de wereld van de ‘grote’ mensen: boeken uitlenen in de bib, groenten en fruit verkopen op de markt, jeugdjournaal live voorlezen op de radio, brood maken bij de bakker, pralines maken bij de chocolatier, klanten bedienen in het café, frietjes bakken in de frituur, dieren verzorgen bij de dierenarts, plaatjes draaien bij de DJ, brand blussen bij de brandweer, foto’s nemen bij de fotograaf, koekjes maken bij de kok, en nog veel meer!

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 jun 2015
Sam Herremans
ingezonden
 

PEPINGEN - CD&V reikt cheque van 1050 euro uit aan vzw Smile to Me

Editiepajot_emile_devogleer_1050_euro_voor_vzw_smile_to_me_18062015
 

Op het eetfestijn van CD&V Pepingen wordt jaarlijks een tombola georganiseerd ten voordele van een goed doel, de bezoekers van dit eetfestijn hadden massaal deelgenomen aan deze tombola zodat het bestuur van CD&V dit jaar de vzw Smile To Me kon steunen met een cheque van 1050 euro.

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 jun 2015
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 

HALLE / PEPINGEN - Kleuters van Breedhout en Bellingen samen naar Mong Blok

Editiepajot_halle_pepingen
Foto © Elsie De Greef / Kleuters genieten van hun ijsje
 

Mong Blok is in heel de buurt van Pepingen gekend door alle ouders met kinderen want bij Mong kan je veilig afgeschermd spelen op de springkastelen, op de speeltuigen, in de zandbak, het ballenbad,… Maar ook tijdens de schooluren vinden de kinderen hun weg naar Mong Blok.

 

Klik hier om meer te lezen

 
16 jun 2015
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 

Jaarlijkse Drogofeesten en ommegang in BELLINGEN

Bellingen_15_drogo_1_
De drogo-ommegang kleurde Bellingen. foto"s © Marc Sluys
 

 Op initiatief van de vzw Bellingahaim sloegen Bellingse verenigingen de handen in elkaar om een heel weekend te feesten. Zondagmiddag vertrok de Drogo-ommegang traditiegetrouw aan het o.c. Ter Loo. In de ommegang met paarden en figuranten worden scènes  uit het leven van de Heilige Drogo en uit de geschiedenis van de abdij uitgebeeld. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
14 jun 2015
Marc Sluys
Marc Sluys
 

t Schoolhuys in BOGAARDEN kreeg speeltuin

Bogaard_schoolhuys_tuin_k
De vzw ’t Schoolhuys plaatste enkele speeltuigen.
 

De vzw ’t Schoolhuys heeft op de speelweide aan het Schoolhuys enkele speeltuigen geplaatst, waaronder : een speeltoren met glijbaan en een verende wipper voor kinderen tot 7 jaar en een vijftal houten speeltoestellen die een hindernispiste vormen
voor grotere kinderen. Deze  speeltuigen kunnen gebruikt worden door de omwonende kinderen op de dagen dat 't Schoolhuys niet in gebruik is voor privé-feestelijkheden.

 

Klik hier om meer te lezen

 
14 jun 2015
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 

Laatste Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Emile Devogeleer | 27 jun 2015

archief