AFFLIGEM / ROOSDAAL - Juventus Floorball en Floorballteam Strijtem speelden de halve finale in Belleheide

C21

AFFLIGEM / ROOSDAAL - Juventus Floorball en Floorballteam Strijtem speelden de halve finale in Belleheide

Editiepajot-ingezonden-belleheidecenter-floorball-09042014
ingezonden foto
 
Editiepajot-ingezonden-belleheidecenter-floorball1-09042014
ingezonden foto
Editiepajot-ingezonden-belleheidecenter-floorball2-09042014
ingezonden foto
 

Het beloofde een spannende match te worden in Belleheide sportcentrum te Pamel. Thuisploeg Strijtem moest het in de halve finale opnemen tegen de mannen van Juventus Affligem. De zaal zat dan ook afgeladen vol met liefhebbers van deze snelle supersport.

In het begin van de match zette Juventus de aanval in maar het was Strijtem dat 1-0 voor kwam. Juventus kwam al snel langszij zodat ze met een 1-1 stand gingen rusten. In de tweede periode was Strijtem superieur en diepten ze hun voorsprong uit zodat het na de tweede periode 5-1 stond. De supporters van Floorballteam Strijtem zongen dat het een lieve lust was maar zoals altijd lieten ze bij Juventus de hoofden niet hangen. Met 3 doelpunten binnen de 5 minuten kwamen ze terug tot 5-4. Strijtem stak opnieuw een tandje bij en maakte de 6-4. Maar opnieuw kwam Juventus opzetten en op het einde van de reguliere tijd kwamen ze 6-6 langszij.

Er kwamen dus 10 minuten extra tijd bij tenzij een golden goal deze superspannende match zou beslissen. Bij Affligem zat nog een speler op de strafbank en Strijtem ging dus vol voor de aanval en dwong Juventus tot verdedigen. Na goed anderhalve minuut spelen en 1 seconde voor de vijfde speler van Juve zijn 2 minuten straftijd had uitgezeten kon Strijtem scoren. In de zaal ontstond een waar volksfeest !

Strijtem maakt zich op voor een nieuw clash met Tornado Ukkel die in de andere halve finale wonnen bij tweedeklasser FBC Loups du Lux met 3-9.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 apr 2014
Jacky Delcour
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief