HERNE / BEVER / SPORTREGIO PAJOTTENLAND pakt uit met Regionale Sporteldag

C21

HERNE / BEVER / SPORTREGIO PAJOTTENLAND pakt uit met Regionale Sporteldag

Sporteldag_2014__1_hernekouter
HERNE / BEVER / SPORTREGIO PAJOTTENLAND pakt uit met Regionale Sporteldag - © Deschuyffeleer
 

De 50-plussers die gezellig samen willen sporten of kennis maken met nieuwe sporten zijn op dinsdag 27 mei welkom op de Regionale Sporteldag in de sporthal De Hernekouter aan het station van Herne. De organisatie gaat uit van de sportregio Pajottenland die onder de leiding van coördinator Dirk Heylen de gemeenten Affligem, Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Liedekerke, Lennik, Pepingen, Roosdaal en Ternat omvat. 

“Met het wegvallen van de provinciale organisatie in Leuven wordt de sporteldag dit jaar voor de eerste keer in zeven jaar op het getouw gezet in het zuiden van onze sportregio”, zegt Dirk Heylen. “Wij hopen alleszins op mooi weer en mede door het terugvallen op een uitstekende infrastructuur verwachten we naast onze vaste klanten ook heel wat nieuwe gezichten”.
 
Het onthaal van de deelnemers is voorzien om 9u15 waarna de activiteiten starten om 9u30. De middagpauze is gepland tussen 12 en 13u. Na de sportieve inspanningen wordt de dag om 16u afgesloten met een gezellig samenzijn. De deelnemers kunnen alleszins kiezen uit een ruim aanbod aan activiteiten zoals wandelen, fietsen, zaalsporten, dansen, petanque, karabijn- en katapultschieten en ook nog tal van andere aangepaste sporten. Zo behoren ook muurkaatsen, kubb en krolfen nog tot de mogelijkheden.
 
Deelnemen kost 8 euro. In die prijs zijn inbegrepen 5 uur sport, een lunchpakket en een dagverzekering. Meer info en verplicht vooraf inschrijven voor 20 mei bij de gemeentelijke sportverantwoordelijken. Voor Bever is dit via nancy.duyms@bever-bievene.be (054/51.70.82) en voor Herne is dit via franciska.dekens@herne.be (02/397.11.64). Overige contacten zie foto.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 mei 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief