AFFLIGEM Classics goes Eurovision

C21

AFFLIGEM Classics goes Eurovision

Editiepajot-affligem-classics--goes-eurovision-070720143
ingezonden

In 2006 startte falthé voor de eerste keer met de voorstelling “Affligem Classics”. Na een eerste succesvolle editie werd dit succes nogmaals herhaald in 2008. De jubileumeditie van Affligem Classics in 2010 met de “3 Golden Voices” was een absoluut schot in de roos. Meer dan 10.000 toeschouwers bezochten deze voorstelling. Ook de editie “Nu of nooit!” was een artistieke voltreffer al was de publieke belangstelling deze keer niet zo overweldigend.

Kenmerkend voor alle afgelopen edities van Affligem Classics is dat er steeds gezocht werd naar een nieuw en passend concept. En dus ook voor de editie van 2014 werd de lat wederom bijzonder hoog gelegd op zoek naar de juiste creatieve invulling voor het trouwe publiek.

Met Affligem Classics goes Eurovision wordt resoluut de kaart van het Eurovisiesongfestival getrokken. In het rijke songfestivalrepertoire werd een mix gekozen van bekende meezingers, ontroerende luisterliedjes, verassende (her)ontdekkingen en nog zoveel meer.

Voor de samenstelling van het programma werd een longlist gereduceerd tot een evenwichtig programma waarbij enkele verrassende en minder verrassende keuzes werden gemaakt. Om toch al een klein tipje van de sluier op te lichten verklappen we alvast dat er naast de bekende artiesten ook nog een spectaculaire verrassingact zal ingepast worden.

In de zoektocht naar de passende vertolkers hebben we gezocht naar absolute toppers die over de juiste muzikale skills beschikken om dit mooie programma te brengen. Vakmensen als Sandra Kim, Xandee (Sandy Boets) en Marc Meersman worden aangevuld met streekgenoten Eveline Cannoot, Frank François en Jan van Rossem.

Maar niet alleen zijn er de sollisten, ook het 10-koppig orkest onder leiding van Pietro Ramman en het koor Belside uit Denderbelle vervolledigen het muzikale luik. Deze keer gaan we ook meer aandacht schenken aan het visuele en zal ook Move Dance Center zijn medewerking verlenen.

Neem daar nog eens het prachtige kader van de nieuwe Stoeterij op de Affligemdreef  en een professionele technische omkadering bij en de ingrediënten voor een mooi, muzikaal totaalspektakel zijn aanwezig.

We kijken alvast met veel ongeduld uit naar deze editie van Affligem Classics!

Praktische informatie

Voorstellingen in de Stoeterij te Aalst (Affligemdreef)

Vrijdag 29 en zondag 31 augustus om 20 u

Overdekte zitplaatsen - tribune

Reservaties

0472/63.20.63

reservaties@falthe.be of via de website www.falthe.be

Tickets 25 euro - Groepen vanaf 20 personen: 22 euro

Contact en info - Raf De Koninck - 0486/88.47.53 - info@falthe.be

*** Donderdag 28 augustus VIP voorstelling ***

Met uitgebreide receptie i.s.m. feestzaal de Snip

Contact – kaarten – sponsoring-VIP voorstelling

tony@falthe.be – Tony De Wolf – 0472/63.20.63

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jul 2014
Jacky Delcour
ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief