AFFLIGEM - OpensKAJfuif en Vlaamse Kermis

C21

AFFLIGEM - OpensKAJfuif en Vlaamse Kermis

Editiepajot-ingezonden-openskajfuif-06082014
ingezonden
 

Het komende weekend staat Essene weer op zijn kop. Het is namelijk de jaarlijkse OpensKAJfuif en Vlaamse Kermis van KAJ Essene.

Op zaterdag 9 augustus begint het feestweekend met de OpensKAJfuif. Deze fuif trekt jaarlijks ongeveer 1200 bezoekers naar de parking van het patronaat in Essene. De OpensKAJfuif is de laatste jaren aan een opmars bezig en op deze trend wil KAJ Essene graag inspelen. Buiten de gebruikelijke cocktail en jeneverbar zorgen we ook dit jaar voor extraatjes, zo komt er een skytracer die de hemel zal verlichten met mooie lichteffecten. Dit om de naam OpensKAJfuif extra in de verf te zetten. Ook is er een cameraploeg aanwezig die het publiek zal filmen en live op groot scherm vertoont.

De DJ’s die zorgen voor de muzikale omkadering zijnde DJ Bay (Essene) , Velcro & Laces (Hekelgem) en De Toren Soundsystem (Teralfene) maken er een onvergetelijk feest van. Doordat de DJ’s elk uit een andere deelgemeente woonachtig zijn zorgt dit voor een op-en-top Affligems feestje.

Op zondag 10 augustus is het de Vlaamse Kermis die ook dit jaar begint met een openluchtmis om 14 uur. Nadien is er kinderanimatie voorzien en een speelgoedmarkt georganiseerd door de Gezinsbond van Essene. Doorlopend zijn er optredens van onder andere Be Naked en Swamped. Ook de wedstrijd bakken bier heffen staat weer op het programma. Afsluiten doen we de Vlaamse Kermis met een gezellig kampvuur.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 aug 2014
Jacky Delcour
ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief