AFFLIGEM - KVLV-Hekelgem en KVLV-Teralfene lanceren ‘weggeeftent’

C21

AFFLIGEM - KVLV-Hekelgem en KVLV-Teralfene lanceren ‘weggeeftent’

Editiepajot-ingezonden-weggeeftent-21082014
ingezonden

Zondag 24 augustus 2014,  9-13 u tijdens de garageverkoop in de wijk Steenberg in Teralfene.

Delen is het nieuwe hebben! KVLV wil dat het plezier van delen en geven zich als een virus verspreidt, ook op het platteland. Daarom organiseren verschillende KVLV-groepen in het weekend van 17, 18 en 19 oktober 2014 een ShareFair. ShareFairs zijn gezellige geef- en deelevenementen in heel Vlaanderen.  KVLV-Hekelgem en KVLV-Teralfene geven hiervan al een voorsmaakje op de wijkfeesten  van de wijk Steenberg in Teralfene met een weggeeftent op zondag 24 augustus.

Laat je besmetten met een prettig  virus

Geven en delen is plezant! Het is een ontzettend leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen én… het maakt je gelukkig. De ShareFairs van KVLV zijn de ideale plaats om je met dit prettige  virus te laten besmetten. De letterlijke vertaling van een ShareFair is immers een ‘deelbeurs’, maar ShareFair kan je ook ruimer én aantrekkelijker  vertalen  als ‘deelfeest’ of ‘deelmarktje’.

De ShareFairs van KVLV zijn  gezellige evenementen waarop mensen geven of delen, zowel materiële als niet-materiële dingen. Met spullen die je zelf niet meer gebruikt, zaken waar je te veel van hebt of talenten die je met plezier inzet voor anderen, kun je tijdens een ShareFair iemand anders blij maken. Een kinderfietsje waar je dochter te groot voor is, zaadjes van je spectaculair lekkere tomatenplanten of computertips delen, het kan allemaal.

KVLV wil ook verder kijken dan de eerste betekenis van ‘ShareFair’. Evengoed betekenen de woorden Fair en Share ‘eerlijk deel’. Eerlijk delen, daar wil KVLV zich voor inzetten. Zodat iedereen voldoende heeft om kwalitatief te leven, met respect voor de grenzen van de planeet.

Leen Steenhoudt  - Kvlv Teralfene - 0473638980  

Greta Permentier - Kvlv Hekelgem - 0476314408                            

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 aug 2014
Jacky Delcour
ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief