Koetsentocht AFFLIGEM doorkruist opnieuw Pajottenland

C21

Koetsentocht AFFLIGEM doorkruist opnieuw Pajottenland

Editiepajot-ingezonden-koetsentocht-affligem-30082014
ingezonden

Paardenliefhebbers weten het al langer: ieder jaar aan het einde van de zomer verzamelen de meest opvallende koetsen en paarden aan het Ankerhof in Essene voor de Koetsentocht Affligem, één van de mooiste tochten door ons geliefde Pajottenland.

Naast menners bezoeken steeds meer gezinnen de Koetsentocht, die stilaan evolueert naar een waar volksfeest. Ook voor deze elfde editie hebben de organisatoren opnieuw het onderste uit de kan gehaald, met speciale aandacht voor de kleinsten onder ons. Zij kunnen zich helemaal uitleven met ponyritjes, een luchtkasteel of een paardentram door het dorp.

Ook voor de ouders vormt de Koetsentocht een leuke uitstap: zij kunnen hun ogen immers uitkijken wanneer talloze koetsen door de vijver stormen, terwijl ze genieten van een drankje en van de muzikale omkadering door bluesbands en traditionele volksmuzikanten. Wie honger heeft gekregen van al deze activiteiten, kan terecht aan een heerlijk geurend pensenmaaltijd.

De Koetsentocht Affligem vindt dit jaar plaats op zondag 7 september aan het Ankerhof (Eksterenberg 2) in Essene (Affligem).

Bekijk ook de pagina op facebook https://www.facebook.com/KoetsentochtAffligem?fref=ts

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 aug 2014
Jacky Delcour
ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief