Vernieuwd recyclagepark AFFLIGEM opnieuw open

C21

Vernieuwd recyclagepark AFFLIGEM opnieuw open

Editiepajot-ingezonden-opening-recyclagepark-affligem
ingezonden

Op 1 september 2014 is het vernieuwde recyclagepark van Affligem opnieuw geopend. In juli en augustus was het recyclagepark gesloten om er het betalingssysteem zoals in alle andere ILvA-recyclageparken te installeren. Dankzij de mogelijkheid het aangevoerde afval te wegen, kan er vanaf heden per kilogram worden betaald. Voordien werd betaald volgens de afvalsoort en het type wagen waarmee het afval werd gebracht. Dat leidde soms tot discussies met de parkwachters. Dankzij de weegbruggen is een objectief en eerlijk systeem ingevoerd. 

Tijdens de werken konden de inwoners van Affligem gebruik maken van de andere ILvA-recyclageparken.

In Affligem kan nu hetzelfde tariefsysteem worden toegepast als in alle andere ILvA-recyclageparken. Dit betekent dat alle gezinnen in de 15 steden en gemeenten van het ILvA-werkingsgebied terecht kunnen in alle 15 recyclageparken. Dat is handig als ze hun afval willen brengen op een moment dat hun recyclagepark gesloten is, of als ze dichter bij een recyclagepark wonen van een andere gemeente dan de eigen gemeente.

Meer info: Tina Verraes - PR-verantwoordelijke ILvA - Zuid III - Industrielaan 18 - 9320 Aalst - 053/85 85 66 - 0478/88 04 67

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 sep 2014
Jacky Delcour
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief