Diefstallen in zone TARL

C21

Diefstallen in zone TARL

Politielogo_heel_goed_20103_p200

Affligem
Op 03 oktober 2014 tussen 13.30 en 22.05 uur hebben onbekenden de achterdeur van een woning aan de Hauwijkstraat te Affligem geforceerd. De woning werd doorzocht en er werd een laptop en cash geld gestolen.

Tussen 3 en 4 oktober 2014 hebben onbekenden braak gepleegd op het raam van een alleenstaande garage van een woning aan de Ternatsestraat te Affligem. Hier werd niets gestolen. Daarna werd getracht  een zijdeur van de woning te forceren, zonder resultaat. De verdachten hebben hierop de achterdeur geforceerd en de hele woning doorzocht. Er werd cash geld en een dure accordeon gestolen.

Op 04 oktober tussen 7.50 en 22.00 uur hebben onbekenden zich via een aanpalend terrein toegang verschaft tot de tuin van een woning in de Buikouterbaan te Affligem. Eerst werd getracht een raam aan de zijkant van de woning te forceren. Daar dit niet lukte klom de verdachte via de constructie met zonwering naar het veluxraam op het dak.  Dit raam werd geforceerd en langs deze weg kon de woning worden betreden. Er werd niets gestolen.

Liedekerke
Tussen 30 september en 02 oktober 2014 zijn onbekenden over het hek van de parochiezaal, gelegen aan de Fabriekstraat te Liedekerke, geklommen. Er werden 4 bakken Hopus en 2 bakken Jupiler gestolen.

Roosdaal
Op 5 oktober 2014 hebben onbekenden zich naar een appartementsgebouw aan de Koollochting te Roosdaal begeven. De verdachten trachtten eerst de voordeur van het appartement op het gelijkvloers te forceren. Toen dit niet lukte zijn de verdachten naar het terras van een appartement op de eerste verdieping geklommen. Hier konden ze het appartement betreden door een openstaand raam van de berging. Het appartement werd doorzocht. Hierna hebben de verdachten zich terug naar het gelijkvloers begeven waar ze in de hall de voordeur van het appartement op het gelijkvloers foceerden. Hier werd een aanzienlijke som geld gestolen dat verborgen lag in een kast met lakens. Tip: Het is aangewezen om geen grote sommen geld in huis te bewaren noch te verstoppen. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 okt 2014
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief