AFFLIGEM - Werken in de Bellestraat in Hekelgem

C21

AFFLIGEM - Werken in de Bellestraat in Hekelgem

Editiepajot_werkzaamheden_logo
EP

De Bellestraat in Hekelgem zal ter hoogte van de St. Vincentiusschool en het O.C.M.W. Woonzorgcentrum vanaf 25 oktober tot en met 31 oktober 2014 volledig onderbroken zijn.  De doorgang zal enkel nog mogelijk zijn voor voetgangers en fietsers.

Er werd bewust gekozen voor een autoluwe vakantieperiode.

 

De reden voor deze onderbreking is om een heraanleg van de verkeersdrempel op die plaats mogelijk te maken.  De huidige verkeersdrempel is in zeer slechte staat en vormt een gevaar voor alle weggebruikers.  We hebben er voor gekozen om een nieuwe verkeersdrempel aan te leggen die beter bestand is tegen zwaar vervoer en die een langere levensduur zal hebben.

 

De gemeente voert de heraanleg uit in eigen beheer.  De werken zullen aanvangen op zaterdag 25 oktober en zullen zes dagen duren.  Uitzonderlijk zal er dus op een zaterdag worden gewerkt om een vrijgave van de Bellestraat mogelijk te maken nog voor het Allerheiligenweekend.

 

Het verkeer richting E 40 zal vanaf de N 9 (Brusselbaan) worden omgeleid via Essene dorp richting Ternat.  Er zal in de Ternatsestraat een parkeerverbod gelden op de rijbaan om een vlotte doorstroming mogelijk te maken.  Op de invalswegen zullen omleidings- en infoborden geplaatst worden.  Plaatselijk zullen er geen omleidingen worden voorzien om te vermijden dat vooral zwaar vervoer zich een weg zou zoeken in daartoe niet voorziene straten.

 

Gedurende die week zal er verscherpt politietoezicht zijn.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 okt 2014
Jacky Delcour
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief