Meerdere dieven opgepakt door de lokale politie van TARL

C21

Meerdere dieven opgepakt door de lokale politie van TARL

Politielogo_heel_goed_20103_p200

De politie van de zone TARL kon enkele verdachten van diefstallen oppakken. De politie roept op om verdachte handelingen en verdachte voertuigen onmiddellijk te blijven melden via de noodnummers 101 en 112.  

Ternat:
Op donderdag 16 oktober omstreeks 0300 uur ’s morgens heeft de lokale politie van TARL (Ternat-Affligem-Roosdaal-Liedekerke) op de Assesteenweg in Ternat drie verdachten opgepakt. Dit was kort nadat er onder andere gepoogd werd in te breken in een apotheek gelegen op het Marktplein van Ternat. Deze drie verdachten waren in het bezit van inbrekersmateriaal. Ze werden ter beschikking gesteld van het Parket.

Affligem:
Op vrijdag 17 oktober omstreeks 1700 uur trof de lokale politie van TARL op de Brusselbaan te Affligem drie personen aan die zich verdacht gedroegen. Deze bleken in het bezit te zijn van juwelen en een grote som geld. Op hun adres werden meerdere GSM’s en PC’s aangetroffen. Zij werden ter beschikking gesteld van het Parket. Het onderzoek naar de herkomst van de voorwerpen wordt verdergezet.

Liedekerke:
Op zaterdag 18 oktober omstreeks 1600 uur heeft de lokale politie van TARL in de Stationsstraat te Liedekerke drie bedelaars opgepakt. Snel bleek dat zij verantwoordelijk waren voor minstens één  winkeldiefstal, waarvan ze de buit op zich droegen. Ook zij werden ter beschikking gesteld van het Parket.  


Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 okt 2014
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief