inbraken in AFFLIGEM, LIEDEKERKE, ROOSDAAL en TERNAT

C21

inbraken in AFFLIGEM, LIEDEKERKE, ROOSDAAL en TERNAT

Politielogo_2011_p200

De politie van de zone TARL noteerde tijdens het weekend heel wat diefstallen binnen de zone. 

Affligem:
Op 7 december 2014 begeven onbekenden zich naar de zijkant van een woning in De Mattein te Affligem. Ze plegen braak op een raam en betreden zo de slaapkamer. De woning wordt doorzocht en ze gaan aan de haal met een laptop en juwelen.

Liedekerke:
In de avond van 5 december 2014 plegen onbekenden braak op de keukendeur van een woning in de Gravenbosstraat te Liedekerke. Ze doorzoeken de woning en ontvreemden een laptop, zilveren bestek en een halsketting.

Op 5 december 2014 begeven onbekenden zich naar de achterzijde van een woning in de Houtmarktstraat te Liedekerke. Ze plegen braak op een raam en doorzoeken de woning. Ze nemen in de vlucht een polshorloge mee.

In de nacht van 5 op 6 december 2014 begeven onbekenden zich naar de achterzijde van een woning in de Velodroomstraat te Liedekerke. Ze plaatsen een tuinstoel tegen de gevel en kunnen zo het plat dak bereiken. Hier plegen ze braak op een raam en betreden de woning. Ze stelen geld, maaltijdcheques en een vervoerbewijs van de NMBS.

Tussen 4 en 6 december 2014 begeven onbekenden zich naar de rechterzijde van een woning in de Velodroomstraat te Liedekerke. Ze trekken het poortje uit het slot en laten het open staan. Ze nemen de vlucht in onbekende richting.

Tussen 5 en 7 december 2014 begeven onbekenden zich naar de achterzijde van een woning in de Bombardonstraat te Liedekerke. Ze duwen een raam open en betreden de slaapkamer. Hier ontvreemden ze juwelen en nemen de vlucht.

Roosdaal:
Op 5 december 2014 begeeft een onbekende dader zich naar een fietsenwinkel op de Pamelse Klei te Roosdaal. De onbekende slaat de etalage in en gaat aan de haal met een fiets.

In de nacht van 4 op 5 december 2014 forceren onbekenden de zij- en achterdeur van een café in de Brusselstraat te Roosdaal. Ze gaan aan de haal met geld en een muziekinstallatie.

In de nacht van 4 op 5 december 2014 begeven onbekenden zich naar een beenhouwerij op de Pamelse Klei te Roosdaal. Ze plegen braak op de achterdeur en betreden de winkelruimte. Deze wordt doorzocht en ze gaan aan de haal met kleingeld.

Tussen 4 en 5 december 2014 begeven onbekenden zich naar een fruitbedrijf in de Sleestraat te Roosdaal. Ze plegen braak op de achterdeur van de loods en stelen werkmateriaal.

In de nacht van 5 december 2014 begeven onbekenden zich via een gemeenschappelijke doorgang naar een café in de Brusselstraat te Roosdaal. Ze plegen braak op de achterdeur en gaan aan de haal met cash geld.

Tussen 3 en 5 december 2014 begeven onbekenden zich naar het containerpark in de Brusselstraat te Roosdaal. Ze klimmen over de omheining en plegen braak op een raam. Ze ontvreemden een boormachine en nemen de vlucht.

In de avond van 5 december 2014 begeven onbekenden zich naar een woning in de Poelkstraat te Roosdaal. Ze nemen een ladder die in de tuin staat en zetten deze tegen de gevel en klimmen naar de eerste verdieping. Ze plegen braak op een raam en doorzoeken de woning. Ze nemen de vlucht zonder buit.

Ternat: 
Tussen 5 en 7 december 2014 verschaffen onbekenden zich de toegang tot de tuin van een woning in de Hortensialaan te Ternat. Ze klimmen naar de 1ste verdieping en betreden de woning via een openstaand raam. Ze doorzoeken de woning en gaan aan de haal met cash geld.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 dec 2014
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief