Het AFFLIGEMs Wielerteam trapt mee tegen kanker

C21

Het AFFLIGEMs Wielerteam trapt mee tegen kanker

Kom_op_tegen_kanker_1000_km_affligem
 

Tijdens het hemelvaartweekend van 14 tot 17 mei 2015 vindt de 6de editie plaats van de 1000 km van Kom op tegen Kanker. Het Affligems Wielerteam zal dit jaar ook van de partij zijn met een eigen team. Zij zullen tijdens de fietsvierdaagse 8 ritten van 125 km afleggen. Daarbij dient gaststad Mechelen als dagelijkse start- en aankomstplaats, en de tocht doet alle Vlaamse provincies aan.

Van de deelnemers wordt verwacht dat zij bijdragen in de strijd tegen kanker door mee te helpen bij de fondsenwerving voor het inschrijvingsgeld. Dat bedraagt 5000 euro per team.

 

De eerste actie van het Affligems Wielerteam gaat door op zaterdag 13 december 2014 op de Kerstmarkt in Essene. Vanaf 16u kan je er terecht in de Champagne- en Coffeebar. Steunen kan ook via de verkoop van champagne in geschenkverpakking. Kom zeker langs en draag je steentje bij voor het levensbelangrijke kankeronderzoek.

 

Voor volgend jaar staan ook al 2 activiteiten op de kalender: een mattetaartenverkoop (de enige échte!) eind januari en een BBQ op de Chipkafeesten in Aalst op zondag 19 juli 2015. Noteer deze datum alvast in je agenda, de gratis live optredens beloven opnieuw de moeite te zijn!

 

Wens je meer info rond de werking of activiteiten? Wil je mee helpen met onze acties? Neem dan snel contact op met de coördinatoren van 1000km Affligems Wielerteam:

Belinda Everaert bel.everaert@hotmail.be  of Lucienne Vanderburght  lucievanderburght@hotmail.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 dec 2014
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief