Inbraken in AFFLIGEM, ROOSDAAL en TERNAT

C21

Inbraken in AFFLIGEM, ROOSDAAL en TERNAT

Politielogo_2011_p200

De politie van de zone TARL noteerde verschillende inbraken in Affligem, Roosdaal en Ternat. 

Roosdaal:
Onbekenden begeven zich tussen 9 en 12 januari 2015 naar de woning gelegen in de Donkerstraat te Roosdaal. De daders stelen werkmateriaal uit een geparkeerde lichte vrachtauto. De daders begeven zich in een hangaar alwaar ze eveneens professioneel werkmateriaal stelen.  

Affligem:
Onbekenden begeven zich tussen 8 en 10 januari 2015 naar de woning gelegen in de Domentstraat te Affligem. De daders plegen braak op een tuinhuis en zetten enkele voorwerpen klaar om te stelen. Door een onbekende reden vluchten de onbekende daders zonder buit.

Op 11 januari 2015 begeven onbekenden zich naar de achterzijde van de woning gelegen in de Tulpenlaan te Affligem. De daders plegen braak op een raam en kunnen de woning betreden. De onbekenden gaan aan de haal met een gouden armband.

Ternat:
Op 10 januari 2015 in de avond hebben onbekenden zich via een regenpijp begeven naar het eerste verdiep van de woning gelegen in de Eikenlaan te Ternat. De daders plegen braak op een raam en kunnen zo de woning betreden. De daders gaan aan de haal met juwelen en cash geld.

Op 11 januari 2015 in de namiddag werd er ingebroken in 3 woningen te Ternat. De daders pleegden braak op een achterdeur van een woning gelegen in de Klapscheutstraat. De daders stelen juwelen en cash geld.
De daders plegen eveneens braak op de voordeur van een woning gelegen in de Heidestraat. De onbekenden stelen een horloge.
Onbekenden plegen eveneens braak op de voordeur van een woning gelegen in de Spiegelstraat. De woning werd volledig doorzocht.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 jan 2015
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief