AFFLIGEM - Kerstsingel ingezongen in het kader van de actie MUSIC FOR LIFE voor de De Valier

C21

AFFLIGEM - Kerstsingel ingezongen in het kader van de actie MUSIC FOR LIFE voor de De Valier

Editiepajot_jacky_delcour_2015-01-15_19_affligemse_recreatiesporters_002a
 

Als Affligemse Recreatiesporters doen we tweemaal per jaar een Free To Run en Start To Walk. Concreet betekent dit dat we op een 10 TAL WEKEN op een recreatieve manier leren 5, 10, 15 en zelfs meer km. leren lopen of wandelen.

 

Het was dan ook tijdens de eindloop van de Free To Run in Liedekerkebos op 7 december 2014 dat het idee groeide om een kerstsingel op te nemen voor Music For Life. Johan Pessemier was hiervan de initiatiefnemer en samen met een aantal bestuursleden van ARS (Lien Carion, Christiane Van Droogenbroeck en De Nil Andre) en onder de goesting van Leo De Rijck (voorzitter ARS) , werd deze kerstsingel ingezongen in het kader van de actie MUSIC FOR LIFE. Er werd geopteerd voor twee doelen. Een doel zeer dicht bij huis De Valier , instelling voor personen met een handicap,  en een doel met een verdere dimensie, een project van straatkinderen in Brazilie (project van F. Goven). Voor beide projecten werd de verkoop van deze Kerstcd vanaf 21 december 2014 gelanceerd. Uiteindelijk zal de verkoop resulteren in een opbrengst van ongeveer 600 EUR voor De Valier en 200 EUR voor het project van F. Goven.

 

De opbrengst van deze actie gaat integraal naar de bewoners van De Valier. We zijn als ARS-bestuur dan ook enorm fier naast de functie van lopen en wandelen er nu ook de funtie, van samen voor het goede doel te gaan, aan toe te voegen. Dit jaar zullen we zeker een gelijkaardige actie opzetten.

Meer info over Affligemse Recreatiesport  vind je op www.a-r-s.eu  en info over deze initiatieven www.devalier.be.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jan 2015
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief