Diefstallen in AFFLIGEM en TERNAT

C21

Diefstallen in AFFLIGEM en TERNAT

Politielogo_2011_p200

 De politie van de zone RARL noteerde diefstallen in Ternat en Affligem

Ternat
Tussen 6 en 8 februari 2015 begeven onbekenden zich naar een woning op de Assesteenweg te Ternat. Ze plegen braak op de voordeur en doorzoeken de woning. Ze verlaten de plaats zonder buit.

Tussen 7 en 8 februari 2015 begeven onbekenden zich naar een woning in de Reukenstraat te Ternat. Ze halen de ladder van een vrachtwagen die geparkeerd staat op de oprit en kunnen zich zo op het terras begeven. Ze pogen tevergeefs een schuifraam open te breken, waarop ze vervolgens braak plegen op een raam van het bureau. Ze doorzoeken de woning en gaan aan de haal met een iPad.

Tussen 6 en 7 februari 2015 begeven onbekenden zich naar een woning in de Essenestraat te Ternat. Ze halen het afdekplaatje van het cilinderslot van de garagepoort en nemen dit mee.

Tussen 5 en 7 februari 2015 begeven onbekenden zich naar een winkel op de Assesteenweg te Ternat. Ze trachten de voordeur te forceren maar slagen hier niet in.

In de nacht van 6 op 7 februari 2015 begeven onbekenden zich naar een beenhouwerij in de Statiestraat te Ternat. Ze openen de niet slotvaste zijdeur en vervolgens breken ze het cilinderslot van de binnendeur af. Ze doorzoeken de winkel en stelen de kassa en vleeswaren.

In de nacht van 6 op 7 februari 2015 begeven onbekenden zich naar een woning in de Boterstraat te Ternat. Ze halen het cilinderslot uit de voordeur en doorzoeken de benedenverdieping. Ze ontvreemden cash geld en juwelen.

Op 6 februari 2015 begeven onbekenden zich naar de achterzijde van een woning in de Iepenlaan te Ternat. Ze slaan de verandadeur en een schuifdeur stuk en doorzoeken de woning. Ze worden vermoedelijk opgeschrikt en nemen de vlucht met juwelen en een koffertje.  

Affligem:
Op 7 februari 2015 pogen onbekenden de voordeur te forceren van een woning in de Moortelstraat te Affligem. Ze nemen de vlucht zonder buit.

In de nacht van 6 op 7 februari 2015 begeven onbekenden zich naar 3 woningen in de Ternatsestraat te Affligem. In de 1ste woning plegen ze braak op het cilinderslot van de achterdeur maar kunnen de woning niet betreden.
In de 2de woning trachten ze ook een deur te forceren maar slagen ook hier niet in hun opzet.
In de 3de woning begeven ze zich naar de zijkant alwaar ze braak plegen op de voordeur en kunnen ook hier de woning niet betreden.

In de nacht van 6 op 7 februari 2015 begeven onbekenden zich naar een restaurant op de Brusselbaan te Affligem. Ze breken het cilinderslot van de achterdeur open en betreden de keuken. Ze gaan aan de haal met een laptop.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 feb 2015
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief