AFFLIGEM - Nacht van de Polonaise XXL

C21

AFFLIGEM - Nacht van de Polonaise XXL

Editiepajot_ingezonden_nacht_van_de_polonaise_22022015

Op zaterdag 7 maart wordt de Bellekouter in Affligem omgetoverd tot één grote polonaise.  Voor de vijfde maal organiseert Dream Entertainment ‘Nacht van de Polonaise’, deze keer een XXL versie.  Heel wat ronkende namen uit de schlager- en ambiancewereld betreden het podium: Christoff & Lindsay, De Romeo’s, Willy Sommers, David Vandyck, Yves Segers, Steve Tielens, Paul Severs, Matthias Lens, Eveline Cannoot, Trisha en Hanny D.  Presentatie is in handen van Matthias en Eveline.  

De Nacht van de Polonaise staat in de streek van het Pajottenland bekend als een fantastisch schlagerfestival. Jaar na jaar een uitverkochte editie, ook deze keer loopt de kaartenverkoop als een trein.  Dit jaar wordt De Nacht nog grootser, nog meer artiesten, nog meer ambiance, sfeer en spektakel.  Het belooft te knallen, daar in de Bellekouter!

 

En laat ons het doel van de avond niet vergeten: een zo lang mogelijke polonaise maken.  Kansen genoeg: de artiesten brengen op en top ambiance om gezellig aan elkaar te haken.  Ook belangrijk om te weten dat je daarmee heel wat mensen helpt: per deelnemer gaat 1 euro naar Kom op tegen Kanker!  

Wie kaarten of meer info wilt: surfen naar www.nachtvandepolonaise.be  .

Promovideo:https://www.youtube.com/embed/xlWgH6AwH9s

 

Deuren open om 18u, show start om 19u30

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 feb 2015
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief