AFFLIGEM - We are Essene... We are the champions ...U9

C21

AFFLIGEM - We are Essene... We are the champions ...U9

Editiepajot_ingezonden_2015-05-01_champions
 
Editiepajot_ingezonden_2015-05-02_champions
 
Editiepajot_ingezonden_2015-05-02_champions
 

De U9 ploeg van Emi Essene is al 3 jaar op rij ongeslagen in de competitie. Ze zijn dus opnieuw kampioen in hun groep en dat werd vorige zaterdag op gepaste wijze gevierd. Als afsluiter werd de laatste match tegen Mazenzele-Opwijk op 25 april gewonnen met ...  1- 25!

Niet meteen cijfers die je nog vaak hoort bij een U9 wedstrijd maar deze groep heeft iets speciaals. Ze zijn stilaan berucht als ze op bezoek komen, de U9 van Emi Essene. Ze doen bij het totaal aantal goals van bij de U8 nog eens 15 erbij en komen zo op 351 goals dit seizoen. Mooi om zien hoe deze ploeg mekaar sterker maakt, hoe ze tot de laatste minuut – zelfs bij ruime voorsprong- lopen en vechten voor elke bal en mekaar motiveren om er voor te gaan. Dit jaar kregen ze nog wat extra uitdagingen van hun trainer Tom De Reymaeker die ze af en toe wat ‘huiswerk’ meegaf  voor de training en ook tactiek bespreking voor de wedstrijden was hen niet vreemd. De laatste wedstrijden wist iedereen blindelings wat te doen en zagen we ze bezig op het veld als de ‘grote’.

 

Overwinningen werden uitbundig gevierd....eerst feest in de modder, nadien in de douche en tot slot heel vaak met ‘Kidibul’ doorgespoeld.

 

Elk weekend is het weer puzzelen om toch maar te kunnen gaan kijken, want je weet dat ze het beste van zichzelf geven en dat je weer zo trots gaat zijn.   Niet voor het aantal goals, want die tellen we nooit per speler, maar voor hun doorzetting, die karakterkes van onder en rond de kerktoren van Essene... subliem en uniek om zien.

 

Onnodig te zeggen dat hun gemotiveerde trainer ‘Tom De Reymaeker’ en  fiere afgevaardigde ‘Koen Menten’ alvast uitkijken met de supporters naar volgend seizoen wanneer ze 8 tegen 8 gaan spelen.

 

De spelers:

Cian Brion, Dennis Menten, Jonas De Valck, Neo Vandenmeerssche, Nick Sioen, Victor Vandiest, Keeper: Ruben De Smet, Trainer: Tom De Reymaeker, Afgevaardigde: Koen Menten.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 mei 2015
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief