Freddy (Bevergem) De Vadder twijfelt in CC ASSE

C21

Freddy (Bevergem) De Vadder twijfelt in CC ASSE

Editiepajot_ingezonden_fdv_foto_freddy_twijfelt____tom_verbruggen__lage_resol
ingezonden foto © Tom Verbruggen

Op donderdag 12 november (20.30 uur) staat met Freddy De Vadder de held van de TV-serie Bevergem en de (naar eigen zeggen) redder van Canvas op de planken van het cultuurcentrum Asse. De Vadder speelt er zijn standup comedy-voorstelling ‘Freddy Twijfelt’. De man worstelt daarin nog steeds met zijn stijgende succes en de status die daarmee gepaard gaat. Tickets zijn verkrijgbaar via www.ccasse.be en T 02/ 456.01.60.

 

Freddy De Vadder is het alter ego van Bart Vanneste (°1970). De West-vlaming tast al bijna 20 jaar de grenzen van het Vlaamse comedylandschap af. 

 

Eind jaren 90 maakt Bart Vanneste zijn opwachting in het luisterspel Microkosmos op Studio Brussel. Zijn platte West-Vlaamse personage luistert naar de naam ‘Freddy De Vadder’. Het begin van een carrière als charachter comedian…

 

Met Wa sta ’k ik ier eigenlik te doen? maakt De Vadder een eerste avondvullende show. In hetzelfde jaar wint de man ook Humo’s Comedy Cup. Nadien volgen met 

Gearrangeerd, Icoon en Freddy gaat naar de bakker nog meer tournees. 

 

identiteitscrisis

Sinds begin vorige maand is de übermarginaal uit de suburbs van suburb Menen de centrale figuur van de nieuwe Canvas-serie Bevergem, naar het gelijknamige dorp waar de stand-upcomedian neerstrijkt. Met wekelijks kijkcijfers van meer dan 600.000 fans mist de serie z’n effect niet. 

 

Ondertussen tourt de Bevergemnaar ook met de voorstelling ‘Freddy twijfelt’. De Vadder worstelt daarin met zijn stijgende succes en de status die daarmee gepaard gaat. Maar uiteindelijk worden we ook nu weer gerustgesteld: een identiteitscrisis kan de vuil- en schuimbekkende toogfilosoof niet uit zijn lood slaan.


Op donderdag 12 november om 20.30 uur in cultuurcentrum Asse. 

 

www.freddydevadder.be

 

Meer info over de programmatie in CC Asse:

Joeri Van Mulders, stafmedewerker CC Asse programmatie – T 02 456 01 64 en joeri@ccasse.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 nov 2015
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief