AFFLIGEM - Kerstconcert Davidsfonds Teralfene

C21

AFFLIGEM - Kerstconcert Davidsfonds Teralfene

Davidsfonds_teralfene_2015

Met deze donkere en koude herfstdagen als de laatste blaadjes gevallen zijn,  maken we vaak ook een stilte in ons hart. Niet toevallig wordt op dat moment, in de aanloop naar Kerst, halt gehouden bij het begrip vrede. Voor het Davidsfonds Teralfene is dit het uitgelezen moment om hun tweejaarlijkse Kerstconcert aan de toehoorders aan te bieden. 

 

Dit jaar nodigen zij u uit om op zondag 20 december om 18u30 te komen meegenieten van hun kerstconcert in de prachtige Sint Janskerk van Teralfene. Door  zijn uitmuntende akoestiek vormt de kerk, zoals altijd, het mooie en ideale decor voor dit druk bijgewoonde Kerstconcert. 

 

Voor deze editie werd een samenwerking uitgewerkt van het hoogstaande Gentse kamerorkest Da Capo o.l.v. Tonny Osaer en de solisten Lisa De Rijcke, sopraan en Lieven De Coster, trompet.

 

Het programma dat zal gebracht worden bestaat uit een tijdloos repertoire dat elke muziekliefhebber aanspreekt. Het kamerorkest brengt ondermeer stukken van J. Ireland, A. Alyabiev, Mozart, Rutter en nog veel meer. Samen met sopraan Lisa De Rycke brengen ze G. Fauré. Samen met trompettist Lieven De Coster wordt D. Brossé te luister gebracht en als summum wordt de kerk overweldigd met de klanken van “Kommt, All’ Ihr Seraphim” van Händel door de solisten Lisa De Rycke en Lieven De Coster.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 nov 2015
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief