AFFLIGEMSE Fair Play prijs

C21

AFFLIGEMSE Fair Play prijs

Editiepajot-logo-affligem

Affligem gaat voor Fair Play en roept alle jeugdsportclubs en scholen op om in het nieuwe sport- en schooljaar één ploeg of klas aan te duiden als ‘ Fair Play’ ploeg of ‘Fair Play’ klas. Zo wil het gemeentebestuur van Affligem alle Affligemse voetbalspelertjes en leerlingen motiveren een positieve houding aan te nemen zoals beleefdheid, respect, samenwerken, verdraagzaamheid en eerlijkheid, kortom Fair Play.

 

Leeuwkens Teralfene, Eendracht Hekelgem en Emi Essene kiezen op het einde van het voetbalseizoen hun meest ‘faire’ jeugdploeg. Hier staat fair play voor respect voor de scheidsrechters, medespelers, bestuur, trainers, supporters en naleven van de spelregels.

 

De Affligemse scholen kiezen op het einde van het schooljaar hun meest ‘ faire’ klas. Hier staat fair play voor respect voor leerkrachten, medeleerlingen, personeel en ouders.

 

Zowel de voetbalclubs als de scholen dragen hun ploeg of klas voor aan de sport- of jeugddienst en vermelden waarom ze die prijs verdienen.

 

Affligem zorgt voor de erkenning van alle ‘Fair Play’ jeugdploegen en klassen door een artikel en foto in het gemeenteblad ‘Affligem Gespot’ en voor de ‘Fair Play’ jeugdploegen door een huldiging tijdens het Sportcafé op 28 maart 2016.

 

Ons doel is om de sportiviteit op en rond de voetbalvelden en de veiligheid rond de schoolomgeving te verhogen. Daarom rekent Affligem op de steun van de ouders door het goede voorbeeld te geven bij het aanmoedigen van hun kinderen en door zich te houden aan de verkeers- en parkeerregels aan de schoolomgeving.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 nov 2015
Jacky Delcour
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief