AFFLIGEM - Bestuursleden van het Davidsfonds van Teralfene zingen voor het goede doel

C21

AFFLIGEM - Bestuursleden van het Davidsfonds van Teralfene zingen voor het goede doel

2016-01-08_teralfene_driekoningentocht__1_a
 
2016-01-08_teralfene_driekoningentocht__12_a
 
2016-01-08_teralfene_driekoningentocht__21_a
 
2016-01-08_teralfene_driekoningentocht__24_a
 

Naar jaarlijkse traditie gaan de bestuursleden van het Naar jaarlijkse traditie gaan de bestuursleden van het Davidsfonds, afdeling Teralfene, het eerste weekend van januari op pad door de straten van Affligem om te zingen voor het goede doel. En die al meer vijfentwintig jaren Zo is er over de jaren heen al voor tientallen duizenden euro’s aan verschillende goede doelen geschonken. Vrijdagavond was het zover ondanks het winter weer vertrokken ze met de glimlacht om van huis tot huis met hun zang voor het, afdeling Teralfene, het eerste weekend van januari op pad door de straten van Affligem om te zingen voor het goede doel. En die al meer vijfentwintig jaren Zo is er over de jaren heen al voor tientallen duizenden euro’s aan verschillende goede doelen geschonken. Vrijdagavond was het zover ondanks het winter weer vertrokken ze met de glimlacht om van huis tot huis met hun zang voor het Project voor Nepal. 

 

Onze jonge dorpsgenoten Lieselot en Tomas waren in Nepal op het moment van de aardbeving. In hachelijke omstandigheden werden zij gered door de bevolking van het dorp waar ze verbleven. Uit dankbaarheid hebben Lieselot en Tomas een project opgezet om ouders financieel te steunen, zodat ze hun kinderen weer naar school kunnen sturen. De getuigenis van Lieselot en Tomas zal iedereen overtuigen van het nut van hun project. Jullie steun komt dit project rechtstreeks ten goede.

 

Wie sympathie heeft voor dit project kan, geheel vrijblijvend, een bijdrage storten op rekeningnummer BE19 4219 1980 5112, met vermelding “Sterzingen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jan 2016
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief