AFFLIGEM - Verkeersdrempels in de Langestraat worden aangepakt

C21

AFFLIGEM - Verkeersdrempels in de Langestraat worden aangepakt

Drempel_langestraat_affligem1a
 

Twee verkeersdrempels in de Langestraat (tussen Abdijstraat en de drie wegen) in Hekelgem worden weggenomen en één drempel  wordt vernieuwd. 

 

Vandaag start de dienst Openbare Werken van de gemeente Affligem met de uitbraak van de verkeersdrempels gelegen ter hoogte van de huisnummers  286 en 304.  Eveneens worden de asverschuivingen weggenomen en worden de boordstenen aangepast. Deze werken zullen één week in beslag nemen.

 

Een week later wordt er ter hoogte van huisnummer 320  een nieuwe verkeersdrempel aangelegd.

 

“We hebben gekozen voor betonnen verkeersdrempels, zoals aan de Bellestraat in Hekelgem en aan de Daalstraat in Teralfene,  omdat deze het meest effectief en duurzaam zijn om de snelheid van het verkeer te beperken. Ze zijn ongevoelig voor vervorming of breuk, eenvoudig te plaatsen en herbruikbaar. De verkeersdrempelelementen hebben bovendien een slijtvaste witte betonnen belijning, wat een blijvend mooie uitstraling garandeert”, aldus schepen van Openbare Werken Guy Uyttersprot (N-VA). 

 

Tijdens de werken zal de Langestraat afgesloten zijn vanaf 8u00 tot 16u00. ’s Avonds is er doorgaand verkeer mogelijk. Er is een omleiding voorzien via de Abdijstraat en de Nievelstraat (Meldert). Ter hoogte van de werken is er parkeerverbod voorzien.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jan 2016
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief