Zevende "AFFLIGEM Kermist" was een topper

C21

Zevende "AFFLIGEM Kermist" was een topper

2016-01-30_affligem_kermist
 
2016-01-30_affligem_kermist
 
2016-01-30_affligem_kermist
 
2016-01-30_affligem_kermist
 
2016-01-30_affligem_kermist
 
2016-01-30_affligem_kermist
 

Zaterdag, 30 januari, organiseerde het gemeentebestuur voor de zevende keer het wervelend feest "Affligem kermist", dit in een verwarmde Bellekouterhal en volledig gratis toegankelijk voor alle Affligemnaren. Het werd, net zoals tijdens de voorgaande edities, een topper.

 

De opening van dit feest gebeurde door de burgemeester, zijn schepenen en de Affligemse Belleman. Er waren vele optredens met wandelorkest " wandelorkest” de Playmobiel, een wandelorkest dat je van je sokken blaast. Ze zijn Mobiel, Akoestisch, Kleurrijk en Verbazend... 

 

Zoetebekken zullen dan weer zeker hun hartje kunnen ophalen aan suikerspinnen, gebakken pinda's, poffertjes, pannenkoeken en nog veel meer kermislekkers, terwijl de dorstigen zich laven aan Affligembier, jenever, diverse frisdranken of enkele warme dranken. De hele namiddag door was al dit lekkers te krijgen in charmante drank- en eethuisjes, bemand door tal van plaatselijke middenstanders en verenigingen. Deze huisjes stonden her en der verspreid doorheen de evenementenhal. En of dit alles nog niet genoeg is, gaven de artiesten op het podium ondertussen het beste van zichzelf. Met Kids Disco Show kon ouders mee genieten uitbundig mee van dit kinderfeest. De dansen worden afgewisseld met spelletjes, maar altijd staan de kinderen centraal.

“The million dollar sunrise” Danny Van Droogenbroeck, Tom Van Droogenbroeck en zus Eva, bassist Erik Van Droogenbroeck uit Liedekerke en sologitarist Geert Gordts vormen een hechte band. Dit berucht talent van eigen bodem speelden de pannen van het dak met covers van de jaren zeventig tot nu. “The Edge’ die duo brachten covers op het zijpodium. En DUK : Bijna een vaste waarde intussen, ambiance op en voor het podium verzeker.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 jan 2016
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief