AFFLIGEM - VLAMO award voor concertband Teralfene

C21

AFFLIGEM - VLAMO award voor concertband Teralfene

Concertband_teralfene
 

Op 21 mei gaat het jaarlijks concert van de Concertband uit Teralfene door in de sporthal van Affligem. Het belooft een spectaculaire voorstelling te worden, want de concertband is dit jaar geselecteerd voor de Vlamo Award 2016. 

 

Vlamo, de Vlaamse amateursmuziekorganisatie, wil niet-professionele muzikanten en orkesten inspireren, stimuleren en vooral samenbrengen. Dit doet zij aan de hand van play-ins, muziekkampen, workshops, festivals en wedstrijden. ‘Met de Vlamo Award gaat men op zoek naar een initiatief dat creatief en artistiek is en dat door de buitengewone vorm een blijvende impact op de omgeving heeft’, aldus Vlamo. 

 

De Concertband maakt met haar concert ‘In Time-In Team’ kans op de Award omdat ze het publiek graag wil meenemen op een tijdreis doorheen de geschiedenis. De luisteraar zal worden geconfronteerd met ettelijke gebeurtenissen uit het verleden die de toekomst beïnvloeden. Met deze voorstelling hoopt de Concertband het publiek op een luchtige manier aan het denken te zetten over de gevolgen van bepaalde feiten. 

 

Het panel van Vlamo selecteerde de Concertband omwille van de creatieve uitwerking van het thema ‘In Time-In Team’ en de boodschap die ze zal neerzetten: alles heeft gevolgen op de toekomst. De jury vindt het een nobel idee om met deze boodschap het publiek aan het denken te zetten. 

 

De komende maanden zal de concertband, onder leiding van Dominic Reynders, hard werken om de jury op 21 mei te bekoren om zo de prijs hopelijk in de wacht te slepen. 

 

Meer info: fanfareteralfene.be of vlamo-award.be 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 feb 2016
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief