AFFLIGEM - Het feest van de burgemeester: De Donderfonds

C21

AFFLIGEM - Het feest van de burgemeester: De Donderfonds

2016-03-09_bram_wouters_vioolleraar__1_a
 
2016-03-09_bram_wouters_vioolleraar__4_a
 
2016-03-09_bram_wouters_vioolleraar__11_a
 
2016-03-09_bram_wouters_vioolleraar__12_a
 

De zesde editie van HET FEEST VAN DE BUREMEESTER op 15 januari 2016 was wederom een groot succes. Men kan ongetwijfeld al van een traditie spreken.

 

De gouden formule namelijk de gratis toegang, een live orkest, een top DJ, een frietkot en een gratis vat, werkt blijkbaar uitnodigend voor de inwoners maar bovenal ben ik van mening dat ook de formule van het DE DONDERFONDS mee bijdraagt aan dit succes.

 

Na aftrek van alle onkosten wordt er een gift gedaan aan het DE DONDERFONDS. Dit DE DONDERFONDS werd in het leven geroepen bij de eerste eedaflegging als burgemeester van Walter De Donder op 1 januari 2011. Dit DE DONDERFONDS heeft als doel mensen en of verenigingen die in nood zitten een financiële ondersteuning te bieden 

 

Bram Wouters (9 jaar) volgt vioolles bij vioolleraar Filip Verpoest aan de kunstenacademie te Affligem. De heer Filip Verpoest is een bevlogen en ontzettend enthousiaste, graag geziene leraar. Hij lijdt al 18 jaar aan MS. Voor zijn verplaatsingen maakt hij regelmatig gebruik van een rolstoelfiets. Twee keer op rij werd die rolstoelfiets gestolen. Dat vond Bram Wouters heel erg. Hij zette in zijn eentje een actie op touw en ging als muzikant feestjes opvrolijken met zijn viool in ruil voor een vrije bijdrage. Zo vroeg hij aan de burgemeester om te mogen optreden voor de gemeente. Van de burgemeester kreeg hij een plaatsje als staatmuzikant op AFFLIGEM KERMIS. Ondertussen heeft hij al heel wat euro’s bij elkaar gespeeld. Om zijn engagement en empathie te belonen, doet het DE DONDERFONDS hier nu graag 250 euro bovenop.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 mrt 2016
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief