AFFLIGEM - Bleregemkermis, kermist al voor de 8ste keer

C21

AFFLIGEM - Bleregemkermis, kermist al voor de 8ste keer

2016-07-14_bleregemkermis
 

“Net als elke organisatie had Bleregemkermis tijd en ruimte nodig om te groeien. De inwoners van Bleregem en omstreken, die de Kermis elk jaar een beetje meer in hun hart sloten, gaven ons die ruimte. Dankzij hen is Bleregemkermis – na 7 jaar en evenveel edities – volwassen genoeg om iets terug te geven aan de ondersteunende gemeenschap die Bleregem is. Omdat groei iets is wat wij als geen ander begrijpen en willen stimuleren en omdat vele kleine Bleregemmertjes groot (zijn ge)worden onder de vleugels van de Hekelgemse scholengroep St. Vincentius, willen wij hen ondersteunen in hun werking. Dat doen we door de winst van Bleregemkermis 2015 (onze meest succesvolle editie tot nu toe) ter beschikking te stellen voor onze basisscholen. Met het bedrag dat wij op donderdag 14 juli zullen schenken, worden weldra speciale projecten zoals schoolreizen, uitstapjes en andere extra’s gefinancierd. Met vriendelijke groeten van Bleregem”

 

Na de successen van de voorbije jaren, is de achtste editie van Bleregemkermis dit jaar alweer goed voor drie dagen feestplezier! Op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 augustus zal de kermistent Bleregem en omstreken opnieuw inpalmen. Net als vorig jaar in primeur, vind je die kermistent bovenaan de Bleregemstraat, naast Carrosserie Patriek op n°2. Vrijdagavond start het feestgedruis al vanaf 19u, dan kan je in het vertrouwde kermiscafé terecht. Gratis optredens van Wiet Live (20u30) en Commerwell (22u) verzekeren je van een fantastische avond. Daarna begeleidt DJ Hugo je de eerste kermisnacht in. Op zaterdagmiddag opent het kermiscafé om 13u opnieuw haar deuren.

 

Gelijktijdig kan je ook die andere vaste waarde van Bleregemkermis, de rommelmarkt bezoeken, opgeleukt met live doedelzakmuziek en tal van andere attracties. De rommelmarkt is er net als vorig jaar in XL-formaat en beslaat niet alleen de Bleregemstraat maar ook een deel van de Langestraat.

 

Inschrijven kan nog steeds via www.bleregem.be of lucdhoe@skynet.be. Om 18u begint de honger te knagen en kan je aanschuiven aan de B-BBQ (Bleregems Barbecue) in de grote tent, waar naast je smaakpapillen ook je oren verwend worden met een vrolijk streepje muziek van fanfare De Koninklijke Gilde. Vanaf 22u is het aan DJ Wimmer die tot in de vroege uurtjes je dansbenen smeert.

 

Doorlopend is het genieten van een divers randanimatieprogramma met o.a. kermisattracties, springkasteel, grime en ballonplooien. Eten en drinken aan democratische prijzen maken ook deze kermiszaterdag compleet. Op zondagmiddag zien we je graag terug voor nog een allerlaatste dag kermis. Vanaf 12u schuif je aan tafel voor friet met vol-au-vent of curryworst. Na het eten (14u) wacht accordeonist Iwein je op met een eersteklas afscheid van Bleregemkermis 2016.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 jul 2016
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief