PEPINGEN - WZC H Vander Stokken nam deel aan 5e editie DUO-DAG

C21

PEPINGEN - WZC H Vander Stokken nam deel aan 5e editie DUO-DAG

Editeiapejot_pepingen_duo_dag_foto_olaf
Foto Olaf
 
Editeiapejot_pepingen_duo_dag_2_foto_olaf
Ingezonden foto
 

WZC Henri Vander Stokken nam deel aan de 5e editie van de DUO-dag. Het woonzorgcentrum ontving 4 werkzoekenden met een arbeidsbeperking en liet hen een nieuwe werkervaring op doen. Of het nu gaat over een handicap, chronische ziekte of andere beperking die de weg moeilijker maakt naar een job; woonzorgcentrum Vander Stokken houdt de deuren open en werkt graag mee aan deze sociale doelstelling!

Het was een drukke dag. Net op de dag waarop Carnaval binnen het woonzorgcentrum werd gevierd, werkte elke deelnemer van de DUO-dag samen met een medewerker (DUO; werkzoekende en werknemer). Dit leidde tot fantastische realisaties op één dag tijd binnen het woonzorgcentrum. De ene deelnemer ontplooide zich in de tuin tot een echte tuinaannemer terwijl de andere deelnemer zijn vaardigheden op technisch gebied ten volle ontplooide.
Daarnaast toonden twee andere deelnemers hun administratieve vaardigheden aan de administratieve equipe van het huis. We stonden versteld, wat er op één dag tijd allemaal verricht kon worden door deze mensen. Het onthaal werd intussen eveneens verzekerd, dit keer door twee mensen!
Dat deze dag plaatsgreep binnen de ludieke sfeer van carnaval in het centrum, was leuk meegenomen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 mrt 2014
Felix Merckx
Foto Olaf en ingzonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief