WALK TO WALK : 6 x PEPINGEN op zijn mooist !

C21

WALK TO WALK : 6 x PEPINGEN op zijn mooist !

Wandelclub_halfoogst_bellingen
EP

Wandelclub Bellingen en de gemeente Pepingen slaan voor het 4e jaar op rij de handen in elkaar. Ook dit jaar organiseren beiden in het kader van gezondheidsmaand de ‘walk 2 walk’ sessies, 6 weken na elkaar Pepingen op zijn mooist !

Wandelclub Bellingen is de gemeente al lange jaren dankbaar voor de steun en hulp aan de organisaties. Uit dank, maar ook uit liefde voor de wandelsport, neemt de club terug de teugels in de hand en organiseert 6 leuke avondtochten, telkens met een andere startlocatie in Groot Pepingen.
De parcoursbouwers van o.m. de taalgrenswandeling en de ‘het Pajottenland op zijn mooist !’ tochten staan in voor het uitstippelen van de trajecten, wandelplezier gegarandeerd dus. Apotheose wordt de laatste tocht waar een bus de stappers dropt en een wandeling in lijn volgt naar het vertrek. Dit jaar is Heikruis de uitverkorene. Hier worden ze op een natje en droogje getrakteerd door het gemeentebestuur.
Elke week wordt een andere locatie en een tocht van 10 km ingepland op ‘stappersmaat. Slenteren kan perfect op beurzen en in shoppingcentra, wij doen het op een sportief ritme.
Heb je zin ? 5 donderdagen en 1 dinsdag op rij heten we jullie welkom om vanaf 19 h een ± 10 km tocht te maken in één van de Pepingse deelgemeenten. Inschrijven hoeft niet, iedereen met wat stapervaring is welkom !
Het programma :
-donderdag 3 april – kerk Beert
-donderdag 10 april – kerk Elingen
-donderdag 17 april – kerk Bellingen
-donderdag 24 april – kerk Pepingen
-Dinsdag 29 april – kerk Bogaarden
Donderdag 8 mei – Terlinden Heikruis (apotheose met wandeling in lijn)
Info via de sportdienst van de gemeente Pepingen of via www.wchvbellingen.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 mrt 2014
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief