PEPINGEN - Politiek debat in het Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken geeft startschot voor verkiezingskoorts

C21

PEPINGEN - Politiek debat in het Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken geeft startschot voor verkiezingskoorts

Politiek_debat_vanderstokken
Ingezonden foto
 

Naar aanleiding van de komende verkiezingen op zondag 25 mei 2014 vond in het Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken een groot politiek debat plaats. Voor het eerst in de geschiedenis van het WZC Henri Vander Stokken, worden er twee stemlokalen binnen het wzc geopend.

Een unieke kans voor de bewoners die zelf terug het rode potlood mogen vastnemen en stemmen.
Om de bewoners maximaal te informeren, startte het woonzorgcentrum een hele campagne op, naar aanloop van deze verkiezingen. Het politiek debat gaf het startschot.
De verschillende partijen waren aanwezig om hun politieke partij voor te stellen, hun visie uit te spreken, de toekomstplannen aan te halen en de vragen van de bewoners te beantwoorden.
Mr. Michel Doomst, burgemeester van Gooik (CD& V), Katleen De Ridder, internationaal sectretaris bij GROEN, Kristien Van Vaerenbergh, federaal volksvertegenwoordiger en gemeenteraadslid bij N-VA, Eddy Timmermans, burgemeester van Pepingen bij Open VLD en Marc Snoeck, 1e schepen in Halle (Sp.a) waren de gastsprekers van de dag. Er ontstond een pittig debat binnen het woonzorgcentrum, nooit eerder gezien in de streek.
Het werd een boeiende namiddag voor zowel bewoners als politici. Een bewoner sloot mooi af; “Als niets meer is zoals het vroeger was, zorg dan tenminste voor een zorgeloze oude dag”
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 apr 2014
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief