De CD “Into my Arms” werd voorgesteld bij Mong Blok in PEPINGEN

C21

De CD “Into my Arms” werd voorgesteld bij Mong Blok in PEPINGEN

Pep_into_my_arms_
De CD werd voorgesteld in Mong Blok in Pepingen. Foto's @ Marc Sluys
 

Door het maken van de CD wil Stan De Maeseneer eerbetoon brengen aan zijn papa Kris (Maes), die vorig jaar in september de strijd tegen leverkanker verloor. Samen met een vriend Branko Capla heeft Stan het lied 'Into my Arms' van Nick Cave, tijdens de uitvaartmis van zijn papa, akoestisch gespeeld. Na de begrafenis vroegen veel mensen of ze het gespeelde liedje konden verkrijgen. Het gezin kwam op het idee om een cd op te nemen en te verkopen voor een goed doel. Buiten “Into my Arms” is ook het lied “Papa” van Stef Bos akoestisch te horen op de CD.

De opbrengst van de CD-verkoop gaat integraal naar het Kom op tegen Kanker-project “Into my Arms”. Dit project werd opgericht door Kris’ vrouw, Greet Agneessens, samen met de kinderen Stan, Dien en Fleur. De zusjes verkochten al cakes en chocolade ten voordele van het project. De kookouders van Chiro Karreveld Pepingen, waar Greet en Maes, deel van uitmaken organiseerden recent nog een take away. Verder steunden verschillende personen en lokale verenigingen het project.

Tijdens de voorstelling kochten heel wat aanwezigen de CD aan 5 euro per stuk. Nu kan men ze kopen bij volgende verkooppunten:

Mong Blok – Pepingen, AVA – Halle, Frituur Ba Munckske – Pepingen, Café Onder Den Toren – Pepingen, Spar – Pepingen, Bakkerij Ten Bogaerde – Pepingen, Kapsalon Kriany – Pepingen, Café Dravershof – Pepingen, Kapsalon Adagio – Pepingen, Frituur Frietstop – Halle, Kapsalon DG – Beert, Chiro Karreveld (leiding & kookouders) en bij de familie De Maeseneer-Agneessens - Kiethomstraat 3 – Beert.  Info: Greet Agneessens, 0494/36.55.96, greetag@hotmail.com

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 jun 2014
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief