18de Tuinfeest in de pastorie van PEPINGEN

C21

18de Tuinfeest in de pastorie van PEPINGEN

Logo_parochie_1
EP

Op zondag 20 juli 2014 organiseren de medewerkers van GARPE - Garden Art People - voor de 18de keer tuinfeesten.Het tuinfeest gaat door in de fraaie tuin achter de Pastorie te Pepingen.

Een heel gezellige plek waar het fijn is om te vertoeven en waar mensen kunst en natuur ontmoeten, maar vooral waar mensen mensen ontmoeten ; groot en klein, jong en oud.
 
Om 10.30 uur openen zij de dag met de eucharistieviering in open lucht ; daarna is er doorlopend barbecue aan democratische prijzen – A capella muziek door “Vocalitrie” – Oude volksambachten zoals houtdraaien, koper slaan en spinnen – Kinderanimatie : springkasteel, buitenspeelgoed, boogschieten,… – we wanen ons heel even aan de Costa del Sol met de zandsculpturen mét workshop – om 13.30 uur is er de gezinswandeling met natuurgids – en last but not least worden de tombolalotjes te koop aangeboden voor de luchtballonvaart. Om 19.00 uur is de trekking van de winnaars. Bij goed weer stijgt de ballon dezelfde avond nog op.

Indien de weergoden goed gezind zijn, belooft het opnieuw een fijne dag te worden. Maar geen nood, indien het weer echter mocht tegenvallen, kunnen we genieten van elkaars gezelschap in de verwarmde tent ! Place to be on 20 juli 2014– Ninoofsesteenweg 130 @ 1670 Pepingen

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jul 2014
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief