PEPINGEN pipeband zoekt nieuwe leden

C21

PEPINGEN pipeband zoekt nieuwe leden

Editiepajot_pepingen_drogo_4_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

In 2009 werd door enkele enthousiaste muzikanten die de passie delen voor de Schotse doedelzak of "Great Highland Bagpipe", een pipeband opgericht in de gemeente Pepingen. Intussen is de pipeband uitgegroeid tot een 20-tal leden: een 10-tal pipers, 5 snare-, tenor- en bass-drummers en enkele begeleiders. Sinds 2012 oefenen de muzikanten wekelijks in Ter Loo te Bellingen (Pepingen) onder professionele begeleiding om de speeltechniek te verbeteren en het muziekrepertoire verder uit te breiden.

Naast het muzikale is de pipeband vooral een hechte vriendenkring waar het niet ontbreekt aan plezier en ambiance.
Zij zijn continu op zoek naar enthousiaste muzikanten - zowel pipers als drummers -, sponsors, liefhebbers en sympathisanten in heel het Pajottenland en de omliggende gemeenten en steden, om de pipeband verder uit te bouwen en uitstraling te geven.
Ze zoeken zowel ervaren als beginnende muzikanten. Muzikale voorkennis is geen vereiste, iedereen kan in principe doedelzak of snare-drum aanleren tijdens de wekelijkse lessen. Ook specifieke notenleer voor doedelzak wordt stapsgewijs aangeleerd. Ze starten tevens met een jeugdwerking voor jongeren vanaf 10 jaar.
De ambitie is immers om een band uit te bouwen die een echte meerwaarde voor de streek kan betekenen, waar iedereen in het Pajottenland terecht trots mag op zijn !
Voor meer informatie (of boekingen) kan u contact opnemen met de voorzitter of op de website.
Contact: Voorzitter André Van Bellinghen 0476 - 70 83 84 Email : info@pepingenpipeband.be Website : www.pepingenpipeband.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 jul 2014
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief