Joris Van Malderen uit PEPINGEN en Nele De Saeger uit LENNIK wonnen fotowedstrijd Cvo Coovi

C21

Joris Van Malderen uit PEPINGEN en Nele De Saeger uit LENNIK wonnen fotowedstrijd Cvo Coovi

Lennik_prijsuitreiking_fotowedstrijd
Ingezonden foto
 

Dit weekend vond naar jaarlijkse gewoonte de prijsuitreiking plaats van de fotowedstrijd van de fotografiecursisten van Cvo Coovi. Uit de talrijke knappe werken van de cursisten die in juni werden tentoongesteld werden laureaten gekozen door een vakjury en ook door het publiek.

Joris Van Malderen mocht de eerste prijs van de vakjury in ontvangst nemen voor zijn geslaagde studiofoto die hij maakte in de module Materie. Nele De Saeger kreeg dan weer de eerste prijs van de publieksjury, en tevens de tweede prijs van de vakjury  voor haar knap zwart-wit reportageportret.

Walter Carels kreeg de tweede prijs van de publieksjury voor zijn zwart-wit landschapsfoto van Flanders field. De derde prijs van de vakjury ging naar Kevin Teerlynck met zijn artistieke foto van een retro-interieur. En de derde prijs van het publiek was voor Bernadette Sents met het mooie ingetogen zwart-wit portret.

De laureaten kregen hiervoor naast hun eervolle vermelding een aantal mooie prijzen en waardebons geschonken door de Firma Hotz, Studio Teurlings en Posterfoto.be.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 sep 2014
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief