PEPINGEN - Bart Daems stelt tentoon in Gallery Mong Blok

C21

PEPINGEN - Bart Daems stelt tentoon in Gallery Mong Blok

Editiepajot_pepingen_mong_blok
EP

In Gallery Mong Blok, Palokenstraat 1 in Pepingen loopt van 25 oktober tot 2 november een tentoonstelling van de werken van Bart Daems

“Tegenwoordig lijkt het of we leven in een ‘rationele’ tijd, een tijd van overvloedig denken.Politici, economen en zakenmensen denken in cijfers, waar aan ze zich vasthouden. Menig kunstenaar beperkt zich tot een stijl, één stijl. Zelf werk ik als kunstenaar vanuit een tegenovergesteld concept”, zegt de kunstenaar zelf.
Zijn kunst is zonder ‘stijl’, zonder vaste herkenningspunten, eenvoudig en toch vernieuwend. Het gebruik van verschillende technieken en materialen versterkt de puurheid van het resultaat.
“Ik leef in de schaduw van morgen, beperk me niet tot één enkele uitgangspositie, en treed niet graag in herhaling. Mijn werken representeren een weerspiegeling van mijn visie, waarin het proces centraal staat, niet de perfectie van het eindproduct. De werken zijn het gevolg van ideeën op on-bepaalde momenten. De verhalen, die ik verbeeld, zijn vatbaar voor individuele interpretaties”, zegt Bart Daems.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 okt 2014
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief