PEPINGEN - Bakwedstrijd

C21

PEPINGEN - Bakwedstrijd

Editiepajot_pepingen_bakwedstrijd
Ingezonden foto

Voor alle lekkerbekken in Groot-Pepingen lanceert de vriendenkring Door en Voor Pepingen (DVP) een bakwedstrijd onder de inwoners van Pepingen, Beert, Elingen, Bellingen, Bogaarden en Heikruis. DVP liet zich inspireren door de razend populaire BBC-serie 'The Great British Bake Off', waarin getalenteerde amateurkoks strijden om de titel van grootste baktalent van Engeland.

Bakken is ook bij ons nog altijd heel populair, dat bewijzen ook televisieprogramma’s als De Meesterbakker en Goe Gebakken. Het centraal thema van de DVP-bakwedstrijd zijn taarten en cakes. Iedereen mag thuis aan de slag en brengt zijn gebak mee. Wie deelneemt maakt kans op enkele mooie prijzen.
Deelnemers kunnen zich inschrijven tot 14 december. Dit kan door een mailtje te sturen naar info@doorenvoorpepingen.be , of een briefje te sturen naar Molenhofstraat 43 te Heikruis. Graag naam, adres en leeftijd meedelen.
De zelfgebakken taarten en cakes worden aan iedereen getoond op 20 december 2014 in het zaaltje naast de bibliotheek te Bellingen. De deuren openen om 14 uur, we starten om 14u30. De inzendingen zullen door een jury beoordeeld worden op smaak en uiterlijk, maar originaliteit speelt ook een grote rol. De top 3 ontvangt elk een prijs.
Doe zeker mee en laat je fantasie en smaakpapillen de vrije loop!
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 nov 2014
Felix Merckx
Ingezinden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief