PEPINGEN - CD&V haalt haar protestborden weg

C21

PEPINGEN - CD&V haalt haar protestborden weg

Borden_ninoofsesteenweg
Ingezonden foto
 

Al 5 jaar is men bezig om de Ninoofsesteenweg op Pepingen een ander uitzicht te geven. CD&V Pepingen plaatste borden om de problematiek scherp te stellen. Enkele uren later gebeurde er echter een dodelijk ongeval op die steenweg. Uit respect voor familie en vrienden van het slachtoffer van het ongeval in de nacht van zaterdag op zondag hebben ze de borden weggenomen

Op die borden stond “Werken Ninoofsesteenweg: Voor Open-VLD dik tegen de zin. Na 5 jaar boycot nu toch het begin”. Ze wilden hiermee het jarenlang blokkeren van het dossier aan de kaak stellen.
5 jaar lang werd het dossier “Heraanleg Ninoofsesteenweg” door Open-VLD Pepingen tegengehouden. Volgend jaar, begin februari 2015 zullen de werken eindelijk gestart worden.
Ook wil de lokale CD&V de gebrekkige communicatie van het huidige bestuur benadrukken.
André De Roubaix: “3 maanden voor aanvang van werken werd enkel de vermoedelijke startdatum bekendgemaakt. De inwoners, lokale handelaars en andere betrokkenen hebben vele vragen waarop ze nog steeds geen antwoord krijgen. Daarom vraagt CD&V Pepingen een snelle en duidelijke communicatie over deze werken”.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 nov 2014
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief