PAJOTTENLAND - ‘1 DAG NIET’

C21

PAJOTTENLAND - ‘1 DAG NIET’

Een_daqg_niet_25014_gooik
PAJOTTENLAND - ‘1 DAG NIET’
 

Op donderdag 11 december  wordt er binnen België een eerste nationale actiedag ‘1 DAG NIET’ tegen woninginbraken georganiseerd. Het idee achter ‘1 DAG NIET’ is om de burgers te sensibiliseren rond inbraakpreventie en om gezamenlijk actie te ondernemen tegen woninginbraken.

Ook de politiezone Pajottenland doet mee aan de actie door onder meer extra ploegen en dienstvoertuigen, anonieme voertuigen en een voertuig met automatische nummerplaatherkenning in te schakelen.  Er zullen haltes en patrouilles plaatsvinden langsheen de meest risicovolle straten van de zone.
 
Om 19u30 zullen op 2 locaties infosessies over diefstalpreventie ’hoe kan ik mijn woning beter beveiligen?’ georganiseerd worden.  Belangstellenden kunnen terecht in de refter van de Gemeentelijke basisschool ’t Rakkertje  in Lennik - Assesteenweg 125  en in het gemeentelijk ontmoetingscentrum Willem Tell in Tollembeek - Hernestraat 5.
 
In de gemeente Lennik zullen ook de wijkinspecteurs samen met 6 leerlingen van de politieschool PIVO langsheen de meest risicovolle straten flyers met preventietips verspreiden.
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 dec 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief