HERNE – N-VA-aperitiefgesprek met Marc Descheemaecker

C21

HERNE – N-VA-aperitiefgesprek met Marc Descheemaecker

Aperitiefgesprek_1__nmbs__nva_herne__1096_x_484_
HERNE – N-VA-aperitiefgesprek met Marc Descheemaecker - © Deschuyffeleer
 

Als meter van de Pajotse N-VA-afdelingen organiseert Kristien Van Vaerenbergh, N-VA-volksvertegenwoordiger uit Lennik, elk jaar een evenement voor het grote publiek op een locatie in het Pajottenland. In dat kader en samen met de N-VA-afdeling Herne van voorzitter Franz Hegemann is iedereen nu zondag 14 december om 11u30 dan ook welkom op een aperitiefgesprek met Marc Descheemaecker, de ex-CEO van de NMBS, in de feestzaal van de Katholieke Kring in het centrum.

Thema van het aperitiefgesprek is ‘Het Wanbeleid bij de NMBS’. Als gewezen afgevaardigde-bestuurder van de NMBS in de periode 2005-2013 stond Marc Descheemaecker acht jaar lang mee aan de top van de NMBS waar hij probeerde het bedrijf om te vormen tot een modern overheidsbedrijf. Zijn bevindingen als CEO van dit bedrijf schreef hij neer in het markant boek ’Dwarsligger – Achter de schermen van de NMBS’ dat een toch wel bijzondere kijk geeft op de interne werking van de NMBS.
Marc Descheemaecker, sinds vorig jaar overigens voorzitter van de raad van Bestuur van Brussels Airport en sinds kort ook bestuurder van Vitrufin, de holding boven Ethias en bestuurder van de Vlaamse investeringsmaatschappij Gimv, is een begenadigd spreker die nu ook in Herne de gelegenheid krijgt zijn kijk op de NMBS en het openbaar vervoer te komen toelichten. Na afloop is er mogelijkheid tot vragen stellen.
Het aperitiefgesprek met Marc Descheemaecker, die bij de jongste Europese verkiezingen opkwam als lijstduwer van de N-VA-lijst en daarbij meteen goed 75.000 voorkeurstemmen wist te behalen, is een vervolg op het eerder aperitiefgesprek met Peter Dedecker, gekend van de affaire Dexia/ACW, in Lennik en op de gegidste wandeling in het domein Ter Rijst in Pepingen.
Ook in Herne biedt Kristien Van Vaerenbergh de aanwezigen alleszins het aperitief aan.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 dec 2014
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief