’t Muizeke opent zijn deuren in PEPINGEN

C21

’t Muizeke opent zijn deuren in PEPINGEN

Editiepajot_pepingen_muizeke_foto_merckx
De uitbaters in hun winkel. (Foto Merckx)
 

In Pepingen opent op 30 januari op het nummer 167 van de Ninoofsesteenweg ’t Muizeken zijn deuren. Men kan er binnen gaan voor chocolade, pralines, doopsuiker, drukwerk in verband met huwelijken, geboortes, communie en doopsel en ook…luchtkastelen.

De uitbaters zijn Leen Lafruit en Kevin Deras uit Schepdaal. Leen verkocht vroeger doopsuiker in de bloemenwinkel van haar broer in Schepdaal, maar een uitbreiding drong zich op. Het paar ging op zoek naar een handelspand dat gelegen is langs een drukke steenweg en kwamen zo op de Ninoofsesteenweg in Pepingen terecht. Van veel passage zal de volgende 14 maanden echter geen sprake zijn, want de baan gaat voor wegenwerken vanaf maandag dicht voor 14 maanden.
Kevin Deras: “Wij hebben daar rekening mee gehouden met de gedachte dat eens de werken voorbij er terug veel passage voor onze deur zal zijn”.
Vanaf de opening heeft ’t Muizeke een webshop, www.tmuizeke.be waarop kan besteld worden. De bestellingen worden dan opgestuurd.
’t Muizeke gaat vooral inspelen op alles wat bij communies komt kijken. Daarom plannen ze hierrond al een opendeurdag tijdens de maandag februari.
’t Muizeke is gesloten op zondag en maandag.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 jan 2015
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief