PEPINGEN - WZC Henri Vander Stokken zet Carnaval HALLE nu al in.

C21

PEPINGEN - WZC Henri Vander Stokken zet Carnaval HALLE nu al in.

Editiepajot_pepingen_vanderstokken_1_bewerkt-1
Ingezonden foto's
 
Editiepajot_pepingen_vanderstokken_2_bewerkt-1
Ingezonden foto's
 
Vanderstokken_2
Foto Olaf
 

Naar jaarlijkse gewoonte kregen de bewoners en de medewerkers van woonzorgcentrum Henri Vander Stokken op donderdag het bezoek van de Senioren Prinsenparen van Halle. Samen met het orkest van animatiedeskundigen bezochten de Senioren Prinsenparen de bewoners en medewerkers op elke afdeling.

De kersverse Seniorenprins en Seniorenprinses Carnaval Halle 2015 zongen hun liedje uit volle borst. Iedereen zong en danste mee. De medewerkers van het woonzorgcentrum hadden zich ook verkleed, wat natuurlijk zorgde voor een ludieke sfeer.
Vele bewoners kenden een Seniorenprins of Seniorenprinses en het weerzien met elkaar was hartverwarmend.
Als afsluiter in de voormiddag werden de voorbijrijdende automobilisten en fietsers aan de straatkant nog getrakteerd op vrolijk zwaaiende handen van de Senioren Prinsenparen en andere carnavalisten.
Na de officiële overhandiging van de sleutel van het huis door onze algemeen directeur mevrouw Gribbe aan de carnavalisten, kon de show beginnen! In de namiddag werden de bewoners getrakteerd op een spetterende carnavalsshow! De bewoners konden genieten van een special act ‘I’m a Barbie girl’ en een dans op de melodie van ‘Y – M – C – A’, beiden acts opgevoerd door enthousiaste medewerkers.
Bart en Katia, beiden lid van carnavalgroep ‘De Fontonellekes’(die nu reeds 4 jaar bestaat), gaven ook het beste van zichzelf..
In het woonzorgcentrum konden traditionele carnavalliedjes, en natuurlijk een polonaise ook niet ontbreken!
Het was een zeer leuke namiddag vol ambiance en plezier. Binnen WZC Henri Vander Stokken werd bewezen dat Carnaval een feest is van jong én oud, van bewoners en van medewerkers.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 mrt 2015
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief