PEPINGEN - Gemeenteraad week later dan voorzien

C21

PEPINGEN - Gemeenteraad week later dan voorzien

Gemeenteraad_2013
EP

Op de gemeenteraad van 24 februari meldde de gemeenteraadsvoorzitter in Pepingen dat de gemeenteraadszitting van maart 2015 zou plaatsvinden op dinsdag 24 maart om 20u00. De gemeenteraadsleden kregen nu bericht dat de geplande zitting verplaatst is naar dinsdag 31 maart.

André Deroubaix (CD&V): “De gemeenteraadszittingen zijn volgens het huishoudelijk reglement voorzien op de 4de dinsdag van de maand, dus voor maart is dit op 24 maart. 1 maand op voorhand slaagt het bestuur er niet in om de datum van een zitting te bepalen. Waar is het bestuur in Pepingen toch mee bezig”?
Burgemeester Eddy Timmermans: “Het is inderdaad zo dat de datum steeds geruime tijd op voorhand vastligt en we trachten ons daar ook aan te houden,   want verschuivingen in een planning zijn nooit gemakkelijk. Door onvoorziene omstandigheden zal de gemeenteraad nu een week later doorgaan. In een tijd dat iedereen zich moet flexibel opstellen vind ik dit geen punt om enige drukte over te maken. Er zijn in leven veel belangrijker dingen dan spel te maken van een vergadering die een week verschuift”.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 mrt 2015
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief