PEPINGEN - Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken blaast 35 kaarsjes uit!

C21

PEPINGEN - Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken blaast 35 kaarsjes uit!

Editiepajot_pepingen_vanderstokken_bewerkt-4
Ingezonden foto
 

28 maart 2015… op deze datum is het vijfendertig jaar geleden dat het woonzorgcentrum ‘Henri Vander Stokken’ plechtig geopend werd. Sindsdien is de naam ’Vander Stokken’ in het Pajottenland onafscheidelijk verbonden met hét centrum voor ouderenzorg te Pepingen.

De eerste steen van het Centrum H. Vander Stokken werd gelegd op 11 januari 1975. De eerste bewoners werden opgenomen vanaf 1 april 1980. Op 29 maart 2003 vond het Centrum H. Vander Stokken aansluiting bij de ‘RVT-groep Halle’ onder leiding van de Congregatie der Zwartzusters Augustinessen van Halle, heden gekend onder de naam ‘SOLIDUM’.
Deze mooie gebeurtenis konden niet onopgemerkt voorbij gaan. Er voltrokken zich diverse festiviteiten. Het 35- jarig bestaan werd zichtbaar door mooie decoratie ter hoogte van het onthaal, in de gangen en op alle afdelingen. De bewoners en medewerkers werden getrakteerd op een feestelijke receptie, gevolgd door een lekker diner. In aanwezigheid van de burgemeester, de schepen, de voorzitter van de seniorenadviesraad werd de namiddag afgesloten met een heerlijk stukje taart en koffie. De bewoners kregen die dag een mooi aandenken; een fotokader met een foto van het WZC uit 1980 en een foto van uit 2015. Iedereen was tevreden en er heerste een aangename sfeer!
Ook tijdens de jaarlijkse ‘Breughelavond’ is er naar aanleiding van het 35 jarig bestaan, een kleine verrassing voor alle bezoekers…
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 apr 2015
Fekix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief