PEPINGEN - Zes keer op stap door het Pajottenland

C21

PEPINGEN - Zes keer op stap door het Pajottenland

Wandelclub_halfoogst_bellingen
EP

Eindelijk, de lente is terug in het land. Weg de korte dagen, weg de regen en koude. Lente betekent niet alleen narcissen en paasbloemen, lente betekent ook dat de wandelkriebels terug naar boven komen. Mooie tochten door de weidse natuur, af en toe genieten van de vergezichten en de stilte, een natje en een droogje.

Wandelclub Bellingen werkt intussen al enkele jaren samen met de gemeente Pepingen in het kader van de gezondheidsmaand. De ‘walk 2 walk’ actie is keer op keer een succesverhaal. De gemeente steunt de organisaties van de wandelclub door dik en dun, met veel plezier gunnen de halfoogstvrienden hun wat terug. Het principe is intussen gekend : wandelen door alle moois dat Pepingen te bieden heeft, elke week met vertrek vanuit een andere locatie (deelgemeente). De tochten liggen om en bij de 10 km en gaan door op ‘stappersmaat’, op een sportief ritme. Slenteren kan perfect op beurzen en in shoppingcentra, hier geldt het wandelen.
Wie zin heeft is 5 donderdagen en 1 dinsdag op rij welkom om vanaf 19 h een ± 10 km tocht te maken in één van de Pepingse deelgemeenten. Het parcours wordt uitgestippeld door de parcoursmeesters van zowel de taalgrenswandeling als de ‘Het Pajottenland op zijn mooist ! tochten’. Wandelplezier gegarandeerd dus ! 
Het programma :
-9 april - Bogaarden kerk
-16 april – Heikruis café Terlinden
-23 april - Elingen kerk
-30 april – Beert kerk
7 mei   – Pepingen kerk
12 mei   - Bellingen stationsplein
De laatste wandeling is er eentje in lijn. De schoolbus pikt de wandelaar op en dropt deze in het parcours. Men sluit af met een receptie.
Contactpersoon: sportdienst gemeente Pepingen of via bellingen@skynet.be  of www.wchvbellingen.be
Deelname is gratis
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 apr 2015
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief