PEPINGEN - Bewoners samen met hun achterkleinkinderen op zoek naar de paaseieren én de lente

C21

PEPINGEN - Bewoners samen met hun achterkleinkinderen op zoek naar de paaseieren én de lente

Editiepajot_pepingen_paaseieren
Ingezonden foto
 

Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken organiseerde voor de vijfde keer een Paaseierenraap. De bewoners en hun achterkleinkinderen konden samen genieten van de sfeer die er heerst rond Pasen. Het was een mooie lentedag en er waren heel wat kinderen aanwezig die stonden te springen om op zoektocht te gaan naar paaseieren op het prachtig landelijke domein.

Samen met overgrootmoeder of overgrootvader keken ze achter elke boom en struik. De paashaas in hoogsteigen persoon was aanwezig en had ervoor gezorgd dat de kinderen konden ravotten op een springkasteel en andere leuke spelletjes konden spelen. De bewoners vonden het schitterend om dit samen met hun familie en kinderen te mogen beleven. Elk kind vertrok met een zak vol chocolade paaseieren én uiteraard een geschenk waar ze deze vakantie naar hartelust mee kunnen spelen.
Dit intergenerationeel project verwarmde heel wat harten van jong tot oud en past volledig in de “re-integratie” van de bewoners van het woonzorgcentrum in het maatschappelijk en familiaal leven.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 apr 2015
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief