PEPINGEN - Tweede fase vernieuwing Ninoofsesteenweg (N28) start op 23 april

C21

PEPINGEN - Tweede fase vernieuwing Ninoofsesteenweg (N28) start op 23 april

Editiepajot_pepingen_ninoofsesteenweg_foto_merckx
Foto Felix Merckx

Op 22 april start AWV met de volgende fase van de vernieuwing van de Ninoofsesteenweg in Pepingen. In deze fase wordt de werfzone uitgebreid tot aan het gemeentehuis. Ook het kruispunt ter hoogte van Hoesnaek wordt aangepakt. Het verkeer kan dus niet meer via Hoesnaek op de Ninoofsesteenweg en omgekeerd. Zowel het auto- als het busverkeer wordt nu omgeleid. Tijdens de werken blijven de lokale handelaars bereikbaar. Midden juli zijn de werken afgerond, behoudens weersomstandigheden.

Omleiding auto- en busverkeer
Het lokaal verkeer over de Ninoofsesteenweg tussen de Brugstraat en het gemeentehuis blijft in beide richtingen omgeleid via de N285, Heikruis, Bogaarden, Terkammenstraat, Trapstraat en de Steenweg op Bellingen. Het doorgaand verkeer wordt omgeleid langs de N285 (Edingsesteenweg-Steenweg Asse), de E429 en de N7. Ook de bussen van De Lijn worden dan omgeleid. Via de posters aan de bushaltes en de website van De Lijn is meer informatie te vinden over de tijdelijke haltes en de omleidingen.
 
Handelaars blijven bereikbaar
De handelaars in het centrum van Pepingen, aan de N272 en het centrum van Kester blijven bereikbaar. AWV voorziet bovendien extra signalisatie voor een vlotte doorstroming.
 
Nutswerken voor op schema
De nutsmaatschappijen zitten momenteel voor op schema. De werken aan de nutsleidingen gaan verder richting Palokenstraat (aan de kant van de even huisnummers).
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 apr 2015
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief