Roefelhuwelijk in PEPINGEN

C21

Roefelhuwelijk in PEPINGEN

Dsc_0794__large_
 
Dsc_0783__large_
Dsc_0823__large_
Dsc_0771__large_
 
Dsc_0815__large_
 

27 Juni is de dag van het kind, een dag waar alle kinderen zouden moeten aan mee doen en erbij zijn.  Een dag om te snuffelen of roefelen, jaarlijks word er in verschillende Vlaamse gemeenten de “ Roefeldag “ gehouden . Op deze dag kunnen kinderen echt meedoen in de wereld van de grote mensen zoals, dieren verzorgen op de boerderij, raiod maken op Victoria Halle, frietjes bakken in de frituur, sporten in het fitnesscentrum, op de ladder klimmen bij de brandweer, groenten en fruit verkopen op de markt, brood maken bij de bakker, klanten bedienen in café, kortom “roefelen”

Zelf de plaats innemen van het schepencollege en de burgemeester om een echt huwelijk af te sluiten .
Zoals deze morgen in het landelijke Pepingen waar  gelegenheids burgemeester Quintin Brian, bijgestaan door zijn secretaris Carlier Kobe, ceremoniemeester Hermans Joppe en getuige Vanlaethem Lowie het huwelijk van Doenja Dile en David Vandervloet vol roefelde .
David werd geboren in Beveren 3 februari 1977 en woont in Pepingen zijn echtgenote Doenja werd geboren in Halle en woont eveneens in Pepingen .
Met dit huwelijk was de roefeldag in Pepingen nog niet ten einde in de namiddag stonden nog tal van leuke animaties op het programma zoals fitness, zwemmen, fruit plukken en zoals enkele leden van de Chiro waterpret maken .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jun 2015
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief