PEPINGEN - Jaarlijks tuinfeest in rusthuis Mater Dei in Heikruis

C21

PEPINGEN - Jaarlijks tuinfeest in rusthuis Mater Dei in Heikruis

Editiepajot_heikruis_feest_1_foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 
Editiepajot_heikruis_feest_2_foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 
Editiepajot_heikruis_feest_3_foto_devogeleer
Foto's Emile Devogeleer
 

Het rusthuis Mater Dei in Heikruis organiseerde zondag hun jaarlijkse tuinfeest met BBQ. Met dit tuinfeest wil het personeel en de directie de bewoners van het rusthuis de mogelijk geven om samen met de kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden een gezellige namiddag door te brengen en samen te genieten van de barbecue bij een lekker glaasje wijn

De inschrijvingen waren een onverwacht succes dat er moest in twee shiften opgediend worden, meer dan 500 deelnemers voor het middagmaal en nog een massa ‘s avonds voor een buffet met streekproducten .
Het rusthuis telt momenteel een 100 bewoners, vele zijn er actief in de wandelclub waarmee er wekelijks wandelingen worden georganiseerd in het domein rond om, of via een uitstap met een bus.
Verder in het jaar zijn er ook de opendeurdag, Kerstmarkt met wafelbak en verkoop van allerlei door de mensen van het rusthuis vervaardigd en in januari het familie diner in de grote eetzaal voor de bewoners en familie .
Hilde Roekens verantwoordelijke bewonerszorg wil langs deze de vele vrijwilligers die telkens klaar staan bij al deze activiteiten te bedanken voor hun inzet, sommige zijn daar mee gestart wanneer zij zelf iemand in het rusthuis hadden maar ondertussen overleden en toch staan zij er altijd voor klaar om te helpen .Hilde hoopt nog vele feestjes te kunnen organiseren met deze toffe bende .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 jun 2015
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief