PEPINGENse handelaars houden een rooftocht

C21

PEPINGENse handelaars houden een rooftocht

A3_affiche_handelaars_rooftocht
EP

De middenstandsraad en de handelaars van Pepingen hebben naar aanleiding van de ingrijpende werken aan de N28 samen verschillende acties op touw gezet om hun bereikbaarheid in de verf te zetten.

 Via de facebookpagina 'Laat de Pepingse handelaars niet in de stReek" werd een selfiewedstrijd gelanceerd. Klanten konden op de pagina een selfie met een deelnemende handelaar posten. De selfie met de meeste 'likes' wint een rooftocht ter waarde van € 250.
 Op zaterdag 8 augustus zal de winnaar zijn/haar prijs kunnen graaien. Met de gele kruiwagen die de afgelopen maand hier en daar in het straatbeeld verscheen, zal hij/zij bij minstens 5 deelnemende handelaars mogen langsgaan om deze te vullen en dit binnen een tijd van 45 minuten.
 De handelaars nodigen iedereen uit om het verloop van de wedstrijd te volgen samen met een hapje en een drankje (uiteraard lokaal gebrouwen drank). Er zal ook speelruimte voor de kinderen voorzien worden. Dit alles zal doorgaan vanaf 17 uur aan de Schuur Vanderstocken in de Kerkstraat. De Kerkstraat zal voor de gelegenheid worden afgesloten zodat alles op een veilige manier kan doorgaan.
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 aug 2015
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief