Op rooftocht door PEPINGEN

C21

Op rooftocht door PEPINGEN

Editiepajot_pepingen_rooftocht_1_foto_merckx
Laurent begint zijn rooftocht met zoetigheden van 't Muizeke. (Foto's Felix Merckx)
 
Editiepajot_pepingen_rooftocht_2_foto_merckx
De pralines werden gewogen. (Foto's Felix Merckx)
 
Editiepajot_pepingen_rooftocht_3_foto_merckx
Een 'treintje' volgde de rooftocht. (Foto's Felix Merckx
 

De middenstandsraad en de handelaars van Pepingen hebben naar aanleiding van de ingrijpende werken aan de N28 samen verschillende acties op touw gezet om hun bereikbaarheid in de verf te zetten. Via de facebookpagina 'Laat de Pepingse handelaars niet in de stReek" werd een selfiewedstrijd gelanceerd.

Klanten konden op de pagina een selfie met een deelnemende handelaar posten. De selfie met de meeste 'likes' won een rooftocht ter waarde van € 250.
 De winnaar   Laurent Schoonaert, wonende op de NInoofsesteenweg kon nu zijn prijs in ontvangst en dat met de gele kruiwagen die de afgelopen maand hier en daar in het straatbeeld verscheen. Bij 5 deelnemende handelaars mocht hij langsgaan om deze te vullen en dit binnen een tijd van 45 minuten. Hij had zijn selfie genomen in de Spar op de Ninoofsesteenweg in Pepingen. “Ik heb en zal dat ook in de toekomst doen de handelaars uit Pepingen trouw blijven. Mijn selfie kreeg 102 likes”, zegde Laurent.
Hij ging op rooftocht in ’t Muizeke, Kerany haarkapper, bij Munckske, Aveve, Spar en het Dravershof. Een treintje vergezelde hem op zijn tocht.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 aug 2015
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief